Pawełek 1986 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam...Jestem nowy więc prosze nie bić :lol: Przesiadam się właśnie na s.754 i mam pytanie co do płyt głównych...czy opłaca się kupić k8ns rev 2 zapewne w proline za 209 zł ? bo kurde nie mam więcej kasy a nic innego chyba nie istnieje za te pieniążki nie? Dzięki z góry mile widziane propozycje pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jasne sam ja mam i wielu userów forum ją ma nikt raczej nie narzeka;) zadzwoń do proline i zapytaj czy maja wersje 1.1 jeśli nie to i tak bierz 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełek 1986 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a jak się kręci na rev 2 i jakie jest max V dla CPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 jak się kręci?? no dobrze się kręci;) dość ogólnikowo zapytałeś, raczej ograniczy Cię pamięć lub procek niż płyta, choć różnie to bywa;) niestety tylo 1.55v, regulacja jest w % , poważna różnica w porównaniu do 1.1 jak już pisałem 3 razy dzisiaj "polecam od razu przesmarowanie "normalną" pastą chipsetu i założenie ZALMANa NB47J":D bez tego nie masz co zaczynać kręcić ze wzg. że na standadowym taktowaniu nieźle się grzeje, zresztązrozumiesz jak zdejmniesz ten "złoty sygnet" z niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...