Mefel Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Problem mój polega na tym ze przy instalowaniu na odtwarzaczu (muvo creative slim 256mb) biosa, zrestartowałem komputer.Z komputerem wszystko w porzadku bardziej martwie sie o otwarzacz komputer widzi go jako stmp3500 wogole sie nie wlancza . Jak zainstaluje sterowniki ze strony creativa to tez go nie widzi Nie mam do niego oprogramowania bo plyte gdzies zapodzialem stan odtwarzacza jest w stanie bardzo dobrym wiec to napewno nie jest problem techniczny A gwarancji tez nie mam .Proszę was o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Próbowałeś może jeszcze raz flashować? Pisałeś do Pomocy Technicznej Creative? Ja mam Slima 512M i sprawuje się bardzo dobrze, mam nadzieję, że uda Ci się rozwiązać problem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomalix Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Problem mój polega na tym ze przy instalowaniu na odtwarzaczu (muvo creative slim 256mb) biosa, zrestartowałem komputer.Z komputerem wszystko w porzadku bardziej martwie sie o otwarzacz komputer widzi go jako stmp3500 wogole sie nie wlancza . Jak zainstaluje sterowniki ze strony creativa to tez go nie widzi Nie mam do niego oprogramowania bo plyte gdzies zapodzialem stan odtwarzacza jest w stanie bardzo dobrym wiec to napewno nie jest problem techniczny A gwarancji tez nie mam .Proszę was o pomoc To oznacza, że odtwarzacz się uruchomił w trybie awaryjnym. Windows nie posiada do tego trybu sterowników, zainstaluj je z tąd: http://dmzweb3.europe.creative.com/SRVS/CG...=ww_english_add a potem wgraj dobry bios to slima. Kompa wcale nie musisz restartować po upgradzie biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefel Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) mógłbyś wstawic prawidlowy link albo powiedziec na co mam klikac na stronie bo mi ten link nie dziala Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Mefel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zobacz: http://dmzweb3.europe.creative.com/SRVS/CG...e.creative.com/ Nie zaszkodzi tez: http://www.nvision.pl/forum/lofiversion/in...php/t23423.html http://es.europe.creative.com/support/foru....asp?thre=48524 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefel Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 a mozna po polsku prosic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Nie mozna, jak nie znasz angielskiego to naucz sie korzystac ze slownika i sobie przetlumacz! W koncu to Tobie powinno na tym zalezec, a nie nam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefel Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ten pierwszy ling wogole nie dziala a w tych dwóch pozostalych nie ma nic ciekawego co by mi sie przydale wes wstaw pelny link jak nie dziala na forum to na emaila rn90@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wpisz w szukaj na stronie creative'a: Recovery Device I poczytaj pierwszy i drugi link z wynikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefel Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Press and hold the MENU button, while doing so, connect the player to power supply/adapter któren przycisk sie nazywa menu button ten sam co sie wlancza i wylancza nim odtwarzacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 1. Błędy ortograficzne. 2. Stary - włącz myslenie, przeczytaj manuale i poucz angielskiego. Jeszcze jednen inteligentny post i sie pogniewamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 oj chopie zobacz jeśli chodzi o mnie jedynym problemem jaki miałem to właśnie sterowniki do creativa w opcji Recovery Device pobrałem je z tej strony http://dmzweb3.europe.creative.com/SRVS/CG...e.creative.com/ to ich nazwa Download the latest driver, MStorage_PCDRV_LB_1_07_00_250.exe. 1.zainstalowałem te sterowniki 2.zrestartowałem kompa 3. włozyłem "playerka" z playem wcisniętym 10 sekund 4. odrazu sie zainstalował 5.puzniej tylko dałem Format w nowo otwartym okienku 6. i nowe firmware zaczęło sie instalować 7. po instalacji firmware nawet go nie wyciągałem z usb sam automatycznie komputer wykrył go jako dysk opdrazu wrzuciłem mp3 i dopiero wtedy wyciągnąłem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neraxes Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Powiem tak: jak wyskakuje błąd semafora to jeszcze nie jest koniec. Da się naprawić! Należy użyć wersji 1.21.02e, dostępnej tu: http://2.download.softwarepatch.pl/1619edb...LF_1_21_02e.exe zaznaczamy "Format Data Area". Cieszymy się działającą MP3. Jeśli chcemy, możemy updatować firmware do nowszej wersji. ;] Jeśli komuś wogóle przy podłączaniu nie wykrywa że coś zostało do komputera podłączone, lub wykrywa urządzenie STMP3500, należy zainstalować program dostępny tutaj: http://files2.europe.creative.com/manualdn...1_07_00_250.exe a następnie wejść w Menager Urządzeń Windows i tam zobaczymy STMP3500 z żółtym znakiem zapytania. Wybieramy opcję aktualizuj sterownik, Opcję Zainstaluj z listy lub określonej lokalizacji (zaawansowane), dalej zaznaczamy "Nie wyszukuj, wybiorę sterownik do zainstalowania, i tutaj powinno wyskoczyć nam coś od sterownika, w każdym razie klikamy dalej i czekamy aż się sterowniki skopiują. Dopiero teraz możemy przystąpić do instalacji firmware, wersji 1.21.02e. Dalej postępować jak wyżej napisałem ;] OPISUJĘ JAK POMÓC MuVo TX, oraz TX SE. Prawdopodobnie inne MuVo i N można naprawić w analogiczny sposób (starsza wersja firmware np: dla N200, potem jeśli chcemy to nowsza. Jeśli nic nie działa to postępujemy tak samo tyle że potem również instalujemy odpowiednie firmware'y. Myślę że zadziała. Naprawiasz na własną odpowiedzialność! (lepiej chyba spróbować, niż ma leżec nasza MP3 popsuta ;] ) W razie niejasności piszcie, na pewno pomogę :) gg: 4883603 Edytowane 9 Listopada 2008 przez Neraxes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...