KoPytKo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam, mam pewną wątpliwość. Sam wkońcu nie wiem komu mam wierzyć. Oczekuje od was, że rozwiejecie moje wątpliwości. Nie wiem ile mam portów USB. Licząc porty USB wychodzi: mam 2, w których jest podłączona mysz i drukarka + 2 USB LAN. No więc w pierwszym linku jest napisane, iż ta płyta posiada 6 USB, a ten drugi link, że 4 USB. Ja tak jak pisałem naliczyłem 4 porty, no więc jak to możliwe, że oni piszą, że ta płyta ma 6? http://www.1klik.pl/sklep/p352828 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84151370 Aha, jeszcze jedno pytanko ( nie chce smiecić ), jak mi prześlą ten zestaw instalacyjny od neo to gdzie go się podłącza do USB, czy do USB LAN?, a może do karty sieciowej? Z góry dzieki, KoPytKo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Chodzi o to że płyta ma wyprowadzone z 4 porty USB , a 2 dodatkowe możesz wyprowadzić za pomocą odpowiedniego śledzia. Modem od neo podlączasz zwyczajnie pod normalne USB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoPytKo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Chodzi o to że płyta ma wyprowadzone z 4 porty USB , a 2 dodatkowe możesz wyprowadzić za pomocą odpowiedniego śledzia. Modem od neo podlączasz zwyczajnie pod normalne USB No a jak mam oba USB zajęte to co teraz, bo mam myszkę i drukarkę podłaczone. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez KoPytKo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 no to masz zajeste teraz 2 porty + dojdzie ci neostrada to będzie 3. Płyta ma wyprowadzone z tyłu 4 porty, więc pozostaje ci 1 wolny. Jak chcesz dodatkowe 2 żeby mieć 6 to musisz dokupić śledzia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Z opisu sklepowego wynika, że jest 6 portów, zapewne jak słusznie Janio sugeruje w układzie 4 wbudowane + 2 na sledziu (zapewne w komplecie) Sprzedawca na Allegro sprzedaje płytę bez części dodatków, więc zapewnie śledzia, który był w komplecie nie oferuje. Nie mniej zapewne są na te dodatkowe 2 USB gniazda na płycie i jeżeli Ci się to kalkuluje, możesz dokupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoPytKo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 no to masz zajeste teraz 2 porty + dojdzie ci neostrada to będzie 3. Płyta ma wyprowadzone z tyłu 4 porty, więc pozostaje ci 1 wolny. Jak chcesz dodatkowe 2 żeby mieć 6 to musisz dokupić śledzia. No to już sam nie wiem, jak powiedziałem oba zwykłe USB mam zajęte przez myszkę i drukarkę. Ty mówiłeś, iż neostrade się podłacza pod zwykłe USB, a ja zwykłych nie mam już wolnych... Pozostały mi tylko 2 wolne USB LAN i pod nie mam podłaczyć modem od neostrady...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 One są tak samo zwykłe jak cała reszta. Podłącz pod nie i powinno hulać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...