nikita:D Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Chcę połączyć pieca ze sprzętem grającym. Tylko do jakiego urządzenia w PC`cie mam podłączyć kabel?? Jeśli macie link z takim kabelkiem z allegro (najchętniej) to podajcie :D Pozdrawiam Edytowane 29 Stycznia 2006 przez nikita:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 nie wiem jakie to ma kable ale pewnie do karty muzycznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Idź do sklepu elektronicznego i poproś o kabel 2xRCA -> Minijack, a jak nie zapamiętasz to powiedz, że chcesz kabel do podłączenia komputera do wieży... podłączasz go do karty dźwiękowej (minijack) i wieży (musi mieć wejście AUX - 2xRCA). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82612898 taki jak ten?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 :) OK dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...