Cavemanpg Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Chciałem zmienić mojego Radka 9100 co by na nadchodzącym Oblivionie sie nie musiał pocić. Pamięci 256 bit i 128 MB to wiem na pewno. Chodzi mnie o to czy warto dopłacać do 9800pro powiedzmy skoro 9700pro ma ciut mniejsza wydajność (50zł piechotą nie chodzi). A moze wziąć gołe 9700, bo się jednak mimo wszystko podkręci. Inne karty nie wchodzą w grę (a na pewno nie Nvidia - bo nie!). Chodzi mi o to by zapłacić jak najmniej - nie bawię sie w wykresy wydajności, a różnica 10% będzie dla mnie niezauważalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 po primo ile masz hajsu po duo jaki masz konfig po trio 9800pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Po pierwsze primo z Hajsem to nie jest tak prosto. Kasy chcę wydać jak najmniej. Po drugie primo konfig wiekszego znaczenia nie ma w tym przypadku, no ale: -Asus A7N8X, AXP 1900 Mhz, 512 MB RAM Po trzecie primo jak juz napisałem to wiem ze 9800pro jest najlepszy, ale czy aż o tyle ? Edyta: Elektrownia wystarczająca - Chieftec 360W Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Cavemanpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...