stranded Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam, Od 2 dni próbuję wgrać na telefon Sagem Myx 6-2 gry java (rozszerzenie jar bądź jad) przez IRDA i telefon odmawia instalacji owego pliku. Próbowałem pełno gier, aplikacji - żadna nie jest akceptowana przez telefon. Potem wyczytałem na googlach gdzieś, że irda bądź bluetooth, USB nie działa jeśli chodzi o przesyłanie gier, no to sprawdziłem przez WAP. Mianowocie, wysłałem pliki JAR, JAD na swój server po czym wpisałem w przeglądarce WAP telefonu adres do tych plików. Po kilku sekundach wyskakuje komunikat o tym iż telefon nie jest w stanie otworzyć takich plików. Bardzo proszę o pomoc - jak mam wgrać gry i aplikacje Java do tego telefonu?? Z góry dzięki PS Googlowałem dość długo i NIE MOGĘ znaleźć niczego konkretnego.. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karsi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Do tego telefonu mozna wgrac tylko poprzez WAP, badz majac karte i czytnik kart(zamieszczajac wybrana aplikacje na karcie) Polecam: http://www.sagemeryk.fora.pl/viewforum.php?f=21 Wszystko na temat tego telefonu, fachowo i nie wyjasione:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...