WitekCz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Gdy już będę miał 2G RAMu, to bym chciał jak najmniej używać pliku wymiany. Czy jest jakiś patent na to, by zmusić system do wykorzystywania RAMu w stopniu takim, by plik wymiany pozostawał jak najmniejszy? Nie chcę likwidować pliku wymiany, ani ustalać mu sztywnych granic, bo są takie przypadki, gdzie 2G RAMu może być za mało. Tylko nie potrafię oszacować, o ile za mało. Pozdrawiam WitekCz Edytowane 30 Stycznia 2006 przez WitekCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 uwstaw na szytywno 512/512 i w zupelnosci wystarczy. mozesz tez go calkowicie wylaczyc, ale niektore programy i gry wymagaja pliku wymiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ja pracuje bez swapa - jak na razie nie było problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Też pracuję bez swapa i jest szybciej !!! 2GB wystarczy aby puścić nawet takiego Battlefield 2 na max ( potrzebuje ok 1,25 GB ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A ja polecam Ten artykuł o tym jak ustawić i dlaczego jest potrzebny plik wymiany(i nie tylko) nawet jeśli mamy dużo ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 W tym artykule są błędy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...