CaSspeR Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam Kila dni temu zakupiłem klawiaturę [http://www.e5-shop.de/modules.php?op=modload&name=eShop&file=index&req=itemview&IID=351&KID=20060130100655213.238.89.146] Wszystko było ok, aż do wczoraj. Zawiesiła mi sie gra i nie działały żadne kombinacje klawiszy, żeby przejść do windowsa. Po restarcie kompa nie działała mi już klawiattura. Odinstalowałem sterowniki i zainstalowałem jeszcze raz, jednak wyskakuje mi komunikat, że urządzenie podpięte ma awarię i komputer nie jest w stanie wykryć co to za urządzenie. Zrobiłem więc reinstalkę windowsa ale nadal wyskakuje to samo. Czy ktoś może coś poradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jeśli na innym porcie USB jest to samo, na innym kompie dodatkowo też - to klawa na gwarę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...