mz2 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Mam problem z rozpakowaniem pliku spakowanego .uha. Zainstalowałem winUHA 2.0 RC1.Jednak każdorazowo wyskakuje komunikat::Exception EStringListError in module WinUHA.Exe at 0001EB95. List index out of bounds (5). Próbowałem kilkakrotnej instalacji, również program ściągałem z kilku źródeł .Instalowałem również starszą wersję WinUHA 2.0 Build 2003.12.31 Beta.exe i identyczna sytuacja. Spakowany plik jest oki. Pracuje na Xp prof SP2 FAT32. Edytowane 2 Lutego 2006 przez mz2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 widzisz przeciez ze to rc1 odinstaluj to i zainstaluj poprzednia wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz2 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 widzisz przeciez ze to rc1 odinstaluj to i zainstaluj poprzednia wersje Zainstalowałem poprzednią wersję (winUHA 2.0 build 2003.12.31 beta) bo tylko do takiej udało mi się dotrzeć, ale niestety program podobnie się zachowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...