Welsh Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Witam! Mam mały problem z wiąsku z moją płytą głowną ABIT KG7 Chodzi mi to to czy ta płyta będzie odsługiwać Athlon-y XP. Jesli obsłuży to jakiego Athlona proponujecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ciezko bylo doope ruszyc i poszukac nie???? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja proponuje XP 1700+ w 0,13 :). Spoko sie kreca do 2200+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welsh Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No to fajnie . Nie pozostaje mi nic innego jak zrobić update Biosu i isć do sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...