karwinkaa Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Mam ten monitor przez 2, 5 roku i czarne plamy zaczęły się pojawiać 2-3 miesiące temu... Np. w internecie przeglądam zdjęcia i pojawia się kilka plam od 6 do 14 (a nawet więcej) Te plamy mają kolor czarny , wielkości (echh trudno mi określić i wyglądają jak zwykłe czarne plamki)... Po chwili te plamki znikają (jak poruszę myszką), ale później znów się pojawiają... Sprawdziłam ten monitor w sklepie i nie było żadnych plam (krótko sprawdzałam), a później w domu ku mojemu zaskoczeniu nie było w ogóle plam, ale po kilku dniach znów to samo:(( Więc te czarne plamki pojawiają się i znikają. Nie wiem jaka jest tego przyczyna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam. Czy możesz sprecyzować "czarne plamki" co to jest, jaka wielkość, czy to piksel czy większy obszar, czy występują na całym ekranie czy w grupach. :? Naprawdę ciężko jest coś poradzić po tak niewielkim opisie. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Sprawdź komputer pod innym monitorem, czy też tak się będzie działo. Czy masz podkręcaną kartę graficzną? Monitor też spróbuj na innym komputerze sprawdzić. Jak pojawią Ci się te kropki to spróbuj użyć opcji "odśwież" i zobacz co się stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...