diolek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 juz wiem co jest przyczyna , wolnego dzialania mojego dysku ,niewiem czemu ale na udma66/100 ide dysk nagle zaczal dzialac strasznie wolno win sie dlugo wgrywa , myszka skacze itp wiec podlaczylem do udma33 ide i wszystko dziala ok co moze byc tego przyczyna , chyba niepodkrecanie procka , powyzej 116mhz na fsb , bo na 112 mhz chodzilem juz od miecha i bylo ok najbardziej mnie dziwi to ze udma sie niespalilo(jak jest zepsute) tylko starsznie wolno dziala teraz dzialam tak: dysk na 33 , a cdrom jest podlaczony do tamtego niby zepsutego poradzcie co mam zrobic, jaka jest tego przyczyna, bo najwiekszy problem wtym ze niemam gwarancji na pltye bo kupilem ja po 60% ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 a sprubuj spuścić magistrale na 100 i zobacz co wtedy sie bedzie działo pogrzeb w BIOSie może go kasowała abo cus i włącz BusMastera, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ok juz zrobilem,niewiem sam jak ale wazne ze dziala , pomieszalem w biosie i jest juz ok 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...