gutman1 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Tak jak w temacie Sprawa wygląda nasępująco Potrzebuje włączyć kompa bez obudowy (bo nie mam) wiem ze się da bo kilka osob tak włączło już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zwierasz piny, do których normalnie podłączony jest przycisk Power. Jeśli przytrzymasz krótko - włączasz, długo - wyłączasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam. Na początek wstaw w mobo wszystkie podzespoły (proc, grafa, ram) podepnij twardzela zasiłkę Sprawdz 5 razy czy wszystko dobrze podłączone. Na mobo masz końcówki opisane: pwr on lub pwr sw, zewrzyj te piny powinien odpalić (zasiłka musi być włączona. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam.Dotknij śrubokrętem 2 piny tam gdzie idzie kabelek od włącznika z obudowy i komp ruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ok dzięki tak myslałem ale wolałem się upewnić :) Arekservice - az taki noob nie jestem :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 z biosu takze mozna klawiatura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Chciałem tylko pomóc :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...