asdasd Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Wlasnie do swojego kompa walilem r9000pro , zamienilem go z gf2mx400 , sciagnelem stery ATi Catalyst 3.2 , wszystko ok , ale w grach mam mniej fps niz na starym gf , oczywsicie usunelem stare sterowniki po gf , moja plyta glowna to ECS K7S5A , co mam zorbic ;// ?????? tnx za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Usuwales sterowniki Driver Cleaner'em? Jak nie to wyczysc je tym programikiem raz jeszcze i sciagnij jakies nowsze sterowniki ze strony ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 jesli miałem wcześniej gf to polecam format;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdasd Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 usowalem Driver cleaner'em , tez tak mysle zeby formata zorbic , gorzej bedzie jak to nie pomoze =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 na jakich grach sobie nie radzi?? Mój 9000pro mial duzy problem z NFS MW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdasd Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 w cs 1.6 zrobilem formata i dalej mniej o ok. 10fps niz na gf2mx400 omfg nie mam juz sil do tego , wywalem tego radka i wstawiam gf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...