ToMo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A ja mam pytanie do Uzytkowników Lite-Ona 52x Ostatnio kupiłem sobie właśnie ten napędzik i jak wsuwa i wysuwa się tacka to jakoś bardzo słychać ten cały mechanizm (zębatki itp.) Czy Wy tesh tak macie ??? Z góry dzięki za odpowiedz !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A ja mam pytanie do Uzytkowników Lite-Ona 52x Ostatnio kupiłem sobie właśnie ten napędzik i jak wsuwa i wysuwa się tacka to jakoś bardzo słychać ten cały mechanizm (zębatki itp.) Czy Wy tesh tak macie ??? Z góry dzięki za odpowiedz !!! Wczoraj podłączyłem ten napęd i mam to samo... Jak to skomentował kolega powyżej...[spavatch]... to zaj****** syczenie :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 I jeszcze jedno... Niekiedy słyszę lekkie stuknięcie po włożeniu płyty, gdy CDRW ją zaczyna odczytywać... Z czym to może być związane :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...