zulus5ooo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 hejka wszystkim tak jak widać w temacie - mam zamiar przesiąść się na A64, jednak pragnę pozostać przy porcie AGP, dlatego też interesuje mnie chipset nForce3 :wink: wiadomo oczywiście, że chciałoby się troszq pokręcić proca (chociaż nie muszą to być mega osiągi), dlatego największą uwagę poświecam tym dwóm pozycjom: DFI NF3 Ultra-D oraz MSI K8N Neo2 Platinium co prawda MSI jest tańsza, jednak mam dużo większe doświadczenie (oraz zaufanie) do produktów DFI, dlatego osobiście jakoś bardziej skłaniam się do tej pierwszej opcji... a co Wy powiecie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Polecam ASRock Dual SATAII - s939, pełnowymiarowe PCI-E i AGP. Możesz tam wsadzić kartę na AGP, a za jakiś czas kupić na PCI-E. W dodatku s939 jest bardziej przyszłościowe niż s754. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Mariusz Wróblewski ma racje, i słuchaj sie jego :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...