SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Siemka dzisiaj chcialbym sie dowiedziec o wasze opinie co kupic za te pieniadze mam zasilacz i ramy.komp ten co mam teraz to KONFIG prosze o odpowiedzi oczywisice plyta musi byc na agp Edytowane 30 Stycznia 2006 przez SynchRo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 To i do tego sempron na 939, sądze że tak w 600zł mógł byś sie wyrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) To i do tego sempron na 939, sądze że tak w 600zł mógł byś sie wyrobić. Dzieki za odpowiedz. to ma pelne AGP i pci-e ?? ej a tam wchodza tylko ddr 400 ? czy 333 266 tez ?? bo ja niewiem czy moje smigaja na 400 Edytowane 30 Stycznia 2006 przez SynchRo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Twoje śmigają na 400, widze po opisie, a płyta ma PEŁNE agp i pci-e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Jak ram śmiga na 400 to i bedzie śmigał niżej na tej płycie a co do agp to jest chyba socket 939 i jest to nowa konstrukcja więc nie widze powodu dla którego miało by nie być pełnego agp tzn x8 ...jest pełne AGP Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) bo u mnie na tym ecs nie ma jak sprawdzic ale jak mowisz ze bedzie chodzic to bedzie..:P a moze jeszcze jakas plyta i procek ? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez SynchRo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 a co do agp to jest chyba socket 939 i jest to nowa konstrukcja więc nie widze powodu dla którego miało by nie być pełnego agp tzn x8Ale asrock jest jedyną co ma agp i pci-e w jednym. Ramy można puścić asynchronicznie, ściągnij everesta i sie dowiesz jak Ci ramy śmigają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ramy my chodza na 133 a z tego co wiem to to sie mnozy razy dwa cyzli 266 bo mam fsb 133 i pamieci 133 :P w biosie ustawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Szybsze pamięci mogą chodzić wolniej. Ściągnij ten program: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=93&id=1183 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Szybsze pamięci mogą chodzić wolniej. Ściągnij ten program: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=93&id=1183 Mam everesta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Płyta główna->SPD i tam masz prędkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Płyta główna->SPD i tam masz prędkości. VERY MUCH (jakos sie to pisze nie wiem jak) :D dzieki wielkie a co z inna plyta na same agp i na s.754 a nie 939 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 epox 8kda3i (220 zl) + sempron 2800+ (~270zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 epox 8kda3i (220 zl) + sempron 2800+ (~270zl) Lepiej s939. s754 jest juz nierozwojowe, a na 939 będzie mógł za jakiś czas posadzić lepszego proca i grafikę. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 nie stac mnie na s.939 a na s.754 jeszce jakos wiec wiecie jak to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 nie stac mnie na s.939 a na s.754 jeszce jakos wiec wiecie jak to jest Sempron 3000+ s939 i ASRock Dual SATAII i zmieścisz się w podanej kwocie. ASRock posiada pełnowymiarowe AGP i PCI-E, więcza jakiś czas będziesz mógł sobie dokupić lepszą grafę na PCI-E, a na razie będziesz jechał na AGP. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 niech tylko wyjdzie m2 i jakies krecace sie procki i znowu polowa forum wymieni jakze przyszlosciowy 939 na nowa platforme ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Sempron 3000+ s939 i ASRock Dual SATAII i zmieścisz się w podanej kwocie. ASRock posiada pełnowymiarowe AGP i PCI-E, więcza jakiś czas będziesz mógł sobie dokupić lepszą grafę na PCI-E, a na razie będziesz jechał na AGP. Pozdrawiam B) ] no tak ale ten asrock m ajakeis ULI chipset a ja bym chcial jakiegos NFORCE 3-4:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ULI nie jest złe. Procka możesz również dosyć znacznie podkręcić. Ostatnio ten ASRock zbiera pochlebne opinie zarówno z grona overlockerów, jak i zwykłych użytkowników. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ULI nie jest złe. Procka możesz również dosyć znacznie podkręcić. Ostatnio ten ASRock zbiera pochlebne opinie zarówno z grona overlockerów, jak i zwykłych użytkowników. Pozdrawiam B) Dokladnie o tym samym slyszalem.Kazdy chwali to plyte pod wzgledem overclockingu ale to asrock.....hmmm.. :unsure: nie wiem co mam myslec...ale dobre w niej jest to ze jest i AGP I pci-e :D dosc przyszlosciowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Ostatnio ASRock bardzo poprawił jakość swoich produktów. Dlatego uprzedzenia do tej marki lepiej odsunąć na bok, gdyż jest to naprawdę udany model Płyty Głównej. Pozdrawiam B) PS: Nie znajdziesz na rynku innej płyty z pełnowymiarowym AGP i PCIE dla s939. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Mariusz Wróblewski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ostatnio ASRock bardzo poprawił jakość swoich produktów. Dlatego uprzedzenia do tej marki lepiej odsunąć na bok, gdyż jest to naprawdę udany model Płyty Głównej. Pozdrawiam B) PS: Nie znajdziesz na rynku innej płyty z pełnowymiarowym AGP i PCIE dla s939. Dzieki wielkie za odpowiedz. Moze i macie racje myslalem nad s.754 a tu z nadzieja nadeszedl 939:P hmmm a jaki do tego procesor ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Procek to najlepiej Sempron na s939. Zobacz w proline, całkiem tanio mają. Możesz też poszukać na Allegro Athlona 64 3000+. Pozdrawiam B) PS: Dobrze, że zdecydowałeś się na s939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) wkoncu mi doradzaliscie s.939 a faktycznie macie racje przyslosciowe rozwiozanie :D PCI-e I AGP :P przyda sie :P ale jaki ten semp :P mi powiedzcie cos jak najtaniej :P bo mam bardzo ograniczone fundusze:P S(zukam szukam w proline :P) http://proline.pl/shop.php?prodid=ASROCK+K8+939DUAL-S2 Juz sie pzestrasyzlem ze ono ma tylko jedna wejsice na ta tasme :P np od dysku czy od nagrywarkiu :P a jak sie sprawdza czy moj dysk to ata 100 czy 133 ? PS.POMOZE MI KTOS CZY NIE ? Edytowane 31 Stycznia 2006 przez SynchRo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...roducts_id=3070 Sempron 3000+ za 379zł, nie wiem jak gdzie indziej stoi. Dyski będą Ci latać napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ok dzieki wielkie!! pomogliscie mi bardzo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ok dzieki wielkie!! pomogliscie mi bardzo :P Nie ma za co :) Od tego jest to forum, by pomagać ludziom :D Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Hehe no teraz jak już komuś składamy S754 to maxymalna cena płyta + proc to 470 zł. Asrock ASRock K8NF4G-SATA2 + Sempron 2800+ , jeden mach lakierkiem i z nowym biosikiem praktycznie każda sztuka dobija do FSB 300. Także Asrock naprawde teraz sie wyrobił tak że szok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 nom wyrobily sie wyrobily kazdy mowi zze asrock a tu takie opinie tylko kasa przyjdzie...:P kupuje to i sempa i pozniej dam wyniki o/c nie mam szczescia do kompwo ale moze teraz mi sie poszczesci :P :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...