Skocz do zawartości
SynchRo !

Plyta Z Prockiem S.754

Rekomendowane odpowiedzi

To i do tego sempron na 939, sądze że tak w 600zł mógł byś sie wyrobić.

Dzieki za odpowiedz.

to ma pelne AGP i pci-e ?? ej a tam wchodza tylko ddr 400 ? czy 333 266 tez ?? bo ja niewiem czy moje smigaja na 400

Edytowane przez SynchRo !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ram śmiga na 400 to i bedzie śmigał niżej na tej płycie

a co do agp to jest chyba socket 939 i jest to nowa konstrukcja więc nie widze powodu dla którego miało by nie być pełnego agp tzn x8

...jest pełne AGP

Edytowane przez Tymin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

a co do agp to jest chyba socket 939 i jest to nowa konstrukcja więc nie widze powodu dla którego miało by nie być pełnego agp tzn x8

Ale asrock jest jedyną co ma agp i pci-e w jednym. Ramy można puścić asynchronicznie, ściągnij everesta i sie dowiesz jak Ci ramy śmigają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie stac mnie na s.939 a na s.754 jeszce jakos wiec wiecie jak to jest

Sempron 3000+ s939 i ASRock Dual SATAII i zmieścisz się w podanej kwocie. ASRock posiada pełnowymiarowe AGP i PCI-E, więcza jakiś czas będziesz mógł sobie dokupić lepszą grafę na PCI-E, a na razie będziesz jechał na AGP.

Pozdrawiam B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sempron 3000+ s939 i ASRock Dual SATAII i zmieścisz się w podanej kwocie. ASRock posiada pełnowymiarowe AGP i PCI-E, więcza jakiś czas będziesz mógł sobie dokupić lepszą grafę na PCI-E, a na razie będziesz jechał na AGP.

Pozdrawiam B)

]

no tak ale ten asrock m ajakeis ULI chipset a ja bym chcial jakiegos NFORCE 3-4:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ULI nie jest złe. Procka możesz również dosyć znacznie podkręcić. Ostatnio ten ASRock zbiera pochlebne opinie zarówno z grona overlockerów, jak i zwykłych użytkowników.

Pozdrawiam B)

Dokladnie o tym samym slyszalem.Kazdy chwali to plyte pod wzgledem overclockingu ale to asrock.....hmmm.. :unsure: nie wiem co mam myslec...ale dobre w niej jest to ze jest i AGP I pci-e :D dosc przyszlosciowo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio ASRock bardzo poprawił jakość swoich produktów. Dlatego uprzedzenia do tej marki lepiej odsunąć na bok, gdyż jest to naprawdę udany model Płyty Głównej.

Pozdrawiam B)

PS: Nie znajdziesz na rynku innej płyty z pełnowymiarowym AGP i PCIE dla s939.

Edytowane przez Mariusz Wróblewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio ASRock bardzo poprawił jakość swoich produktów. Dlatego uprzedzenia do tej marki lepiej odsunąć na bok, gdyż jest to naprawdę udany model Płyty Głównej.

Pozdrawiam B)

PS: Nie znajdziesz na rynku innej płyty z pełnowymiarowym AGP i PCIE dla s939.

Dzieki wielkie za odpowiedz.

Moze i macie racje myslalem nad s.754 a tu z nadzieja nadeszedl 939:P hmmm a jaki do tego procesor ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkoncu mi doradzaliscie s.939 a faktycznie macie racje przyslosciowe rozwiozanie :D PCI-e I AGP :P przyda sie :P ale jaki ten semp :P mi powiedzcie cos jak najtaniej :P bo mam bardzo ograniczone fundusze:P S(zukam szukam w proline :P)

http://proline.pl/shop.php?prodid=ASROCK+K8+939DUAL-S2 Juz sie pzestrasyzlem ze ono ma tylko jedna wejsice na ta tasme :P np od dysku czy od nagrywarkiu :P a jak sie sprawdza czy moj dysk to ata 100 czy 133 ?

PS.POMOZE MI KTOS CZY NIE ?

Edytowane przez SynchRo !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe no teraz jak już komuś składamy S754 to maxymalna cena płyta + proc to 470 zł.

Asrock ASRock K8NF4G-SATA2 + Sempron 2800+ , jeden mach lakierkiem i z nowym biosikiem praktycznie każda sztuka dobija do FSB 300.

Także Asrock naprawde teraz sie wyrobił tak że szok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi