MATZ Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Kurcze zobaczyłem,popatrzyłem napaliłem sie :D :D Nie wiecie czy ona mo boczne okienko???? I gdzie można to kupić na raty??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 O ma codziennie na nia patrze jest ladna big tower a na raty raczej nie kupisz moge ci tak zalatwic za ok850zl new lub jak zadzwonie do wujka to moze mi ze stanow zaciagnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Panoćki! Tylko tyle. Postarajcie się trochę,a nie kaca w łóżku leczycie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 kupic sobie mozesz w 4maxie na raty to chyba nie bardzo(w 4maxie) ale przemysl to 3 razy ja oglądałem tą bude z bliska i hmmm, moim zdaniem trza miec cos nie tak pod kopułą by dać za bude bez zasilacza około 1000zł, tym bardziej ze to middle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ja bede ją miał za 150$. Więc myślę że się opłaca.Co ty na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ja bede ją miał za 150$. Więc myślę że się opłaca.Co ty na to? duzo ja bym tyle za bude bez zasiłki nie dał tym bardziej ze w tej cenie masz prawie identycznego chiefteca z zasiłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A jak wygląda ten chieftec? Bo ja trochę nie w temacie :oops: Daj linki albo fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 http://www.chieftec.pl/Podzialchieftec.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 No tak one kosztują coś ok 500zł. A tamtą będę miał z wentylatorami,szybką,hardcano za 150& (3.7 zł = 1usd).Więc bardziej myśle na ta thermaltake'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 moim zdaniem Chiefteci sa nawet ladniejsze i do tego z zasilka, ze o cenie nie wspomne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Kurcze a jaka ta zasiłka?I jakie wymiary bo tego thermaltake'a to troche małe,myślę że wc by mi się nie zmieściło :( Ja chciałby bigtowera :D Chyba wezmę chiefteca.Ale jeszcze nie wiem. PRZEKONAJCIE MNIE :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Kurcze a jaka ta zasiłka?I jakie wymiary bo tego thermaltake'a to troche małe,myślę że wc by mi się nie zmieściło :( Ja chciałby bigtowera :D Chyba wezmę chiefteca.Ale jeszcze nie wiem. PRZEKONAJCIE MNIE :D :D nie przesadzaj juz Twoja buda to twoja buda i chyba sam masz sie przekonac nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koldyka Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Niedawno kupilem sobie Thermaltake Xaser II 5000 Plus (czarna) z zasilaczem 360W Thermaltake - jest wypasiona :!: Ogladalem Chiefteca w sklepie i tez niezla buda ale Xaser jest o niebo lepsza. Cisza jak makiem zasial pomimo, ze jest 5 weltylow. Jest tez panel z wyswietlaczem temp usb i firewire, regulator obrotow. Jezeli ktos chcialby ta bude to niech pisze na priva. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Niedawno kupilem sobie Thermaltake Xaser II 5000 Plus (czarna) z zasilaczem 360W Thermaltake - jest wypasiona :!: Ogladalem Chiefteca w sklepie i tez niezla buda ale Xaser jest o niebo lepsza. Cisza jak makiem zasial pomimo, ze jest 5 weltylow. Jest tez panel z wyswietlaczem temp usb i firewire, regulator obrotow. Jezeli ktos chcialby ta bude to niech pisze na priva. Yep ,faktycznie fajna buda ale do mojego chiefteca biga + enermax 431Watt to sie nawet nie zbliza (jesli chodzi o komfort uzytkowania; big to big, nie middle. Poza tym juz za 3-4 miechy >400Watowy zasilacz bedzie standardem wsrod "power userow" :wink: ). Rzeczywiscie by uzyskac minimalne natezenie halasu generowanego przez kompa musialem wyciszyc go matami wygluszajacymi ( :arrow: 4max.com.pl) ale przeciez blachy w thermaltake'u to ta sama blacha SECC wiec i na tym polu Tt nie goruje (jedynie cena). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Haha, porownujecie Chiefteca z TT ? :D:D:D Nie dosc, ze polowa ludzi to ma to jeszcze brzydkie to niesamowicie (dragon). Xaser jest o niebo lepsza obudowa. A jezeli kogos na nia stac to bardzo prosze, mozna kupowac i miec chyba najlepsza bude dostepna w sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Xaser piękna buda, ale narazie szkoda mi wywalić 800 zł na samą obudowę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Haha, porownujecie Chiefteca z TT ? No przeciez to nawet dziecko wie, ze te dwie budy roznia sie detalami wiec dlaczego nie mozna ich porownywac :?: 8O Tak sie sklada, ze w 4max'ie jestem praktycznie kazdego dnia i porwnalem chiefteca z Tt na 1000 roznych sposobow. Ty Kaeres, najwyrazniej tych dwoch bud na oczy nie widziales i stad takie dziwne przemyslenia :? Trudno sie spierac o gusta, ale jesli "bierzemy na celownik" jakosc wykonania to Chieftec, Antec i Tt graja w tej samej lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a co sądzidzie o budach CoolerMastera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 CoolerMaster, Lian Li + te z mojego poprzedniego posta to wszystko obudowy 1szej klasy. Wybierajac mozna zastanawiac sie tylko nad designem- cala reszta jest porownywalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Widzałem takiego termaltake big tower - dokładnie taka sama jak chiftec. Brak zasialcza. cena przynajmniej za aluminium zajebista. I jest te 5 wentyli tylko, że one nie źle hałasują:(( IMHO nie warta swojej ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 No i kupilem dzisiaj CHIEFTECA.Buda jest zaj****** :) Nie zamienilbym jej na zadna inna.Jest full wypas,wszystko sie miesci,jest ladnie wykonane,tylko kolor czarny jest bardziej grafitowy niz czarny.Ogolnie buda jest extra i zaplacilem tylko 440 zl :) O bosze a ile sie nameczelem zeby rozkminic jak sie cdrom wklada :) Trzeba bylo zdjac przedni plastyk i dopiero wlozyc cdrom na szynach. Tylko niestety moje wc z nagrzewnica od poloneza sie tam nie zmiescilo,moze jutro cos pokombinuje :) Bude czeka jeszcze okienko z boku i wymiana diodek :) P.s. Ma ktos jakies pomysly co do ksztaltu okienka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...