Skocz do zawartości
MATZ

Zapytanie:XASER II A6000A plus

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze a jaka ta zasiłka?I jakie wymiary bo tego thermaltake'a to troche małe,myślę że wc by mi się nie zmieściło :(

Ja chciałby bigtowera :D

Chyba wezmę chiefteca.Ale jeszcze nie wiem.

PRZEKONAJCIE MNIE :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze a jaka ta zasiłka?I jakie wymiary bo tego thermaltake'a to troche małe,myślę że wc by mi się nie zmieściło :(

Ja chciałby bigtowera :D

Chyba wezmę chiefteca.Ale jeszcze nie wiem.

PRZEKONAJCIE MNIE :D :D

nie przesadzaj juz

Twoja buda to twoja buda i chyba sam masz sie przekonac nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno kupilem sobie Thermaltake Xaser II 5000 Plus (czarna) z zasilaczem 360W Thermaltake - jest wypasiona :!: Ogladalem Chiefteca w sklepie i tez niezla buda ale Xaser jest o niebo lepsza. Cisza jak makiem zasial pomimo, ze jest 5 weltylow. Jest tez panel z wyswietlaczem temp usb i firewire, regulator obrotow.

Jezeli ktos chcialby ta bude to niech pisze na priva.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno kupilem sobie Thermaltake Xaser II 5000 Plus (czarna) z zasilaczem 360W Thermaltake - jest wypasiona  :!: Ogladalem Chiefteca w sklepie i tez niezla buda ale Xaser jest o niebo lepsza. Cisza jak makiem zasial pomimo, ze jest 5 weltylow. Jest tez panel z wyswietlaczem temp usb i firewire, regulator obrotow.

Jezeli ktos chcialby ta bude to niech pisze na priva.

Yep ,faktycznie fajna buda ale do mojego chiefteca biga + enermax 431Watt to sie nawet nie zbliza (jesli chodzi o komfort uzytkowania; big to big, nie middle. Poza tym juz za 3-4 miechy >400Watowy zasilacz bedzie standardem wsrod "power userow" :wink: ).

Rzeczywiscie by uzyskac minimalne natezenie halasu generowanego przez kompa musialem wyciszyc go matami wygluszajacymi ( :arrow: 4max.com.pl) ale przeciez blachy w thermaltake'u to ta sama blacha SECC wiec i na tym polu Tt nie goruje (jedynie cena).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, porownujecie Chiefteca z TT ? :D:D:D

Nie dosc, ze polowa ludzi to ma to jeszcze brzydkie to niesamowicie (dragon).

Xaser jest o niebo lepsza obudowa. A jezeli kogos na nia stac to bardzo prosze, mozna kupowac i miec chyba najlepsza bude dostepna w sklepach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, porownujecie Chiefteca z TT ?  

No przeciez to nawet dziecko wie, ze te dwie budy roznia sie detalami wiec dlaczego nie mozna ich porownywac :?: 8O

Tak sie sklada, ze w 4max'ie jestem praktycznie kazdego dnia i porwnalem chiefteca z Tt na 1000 roznych sposobow. Ty Kaeres, najwyrazniej tych dwoch bud na oczy nie widziales i stad takie dziwne przemyslenia :?

Trudno sie spierac o gusta, ale jesli "bierzemy na celownik" jakosc wykonania to Chieftec, Antec i Tt graja w tej samej lidze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CoolerMaster, Lian Li + te z mojego poprzedniego posta to wszystko obudowy 1szej klasy. Wybierajac mozna zastanawiac sie tylko nad designem- cala reszta jest porownywalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kupilem dzisiaj CHIEFTECA.Buda jest zaj****** :) Nie zamienilbym jej na zadna inna.Jest full wypas,wszystko sie miesci,jest ladnie wykonane,tylko kolor czarny jest bardziej grafitowy niz czarny.Ogolnie buda jest extra i zaplacilem tylko 440 zl :) O bosze a ile sie nameczelem zeby rozkminic jak sie cdrom wklada :) Trzeba bylo zdjac przedni plastyk i dopiero wlozyc cdrom na szynach. Tylko niestety moje wc z nagrzewnica od poloneza sie tam nie zmiescilo,moze jutro cos pokombinuje :) Bude czeka jeszcze okienko z boku i wymiana diodek :)

P.s. Ma ktos jakies pomysly co do ksztaltu okienka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...