ORYNEK Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam. Jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o łądowarki i tego typu rzeczy. Mam MP3 playera Sandisk sansa e130 i potrzebuję do niego paluszka AAA. Chciałem kupic http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82122540 bo tanio, ale jakoś te parametry trochę mnie dziwią. O firmie eyepower wcześniej nie słyszałem i boję się, że z super akumulatorków mogę pocieszyc sie 0,5 roku a i może krócej. Do tego chciałem dokupic sobie te same baterie AA bo planuję zakup cyfrówki dlatego stoję przed dylematem. Porszę o pomoc. Jeżeli wiecie cos o tym zestawie (albo możecie polecic inny z przybliżoną ceną) to podzielcie się swoimi poglądami. Pozdrawiam i dzięki z góry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Za taką cenę to na pewno nie kupisz żadnych dobrych akumulatorków z ładowarką. Jak chcesz to ryzykuj, ale ja bym Ci radził dołożyć te parę złotych więcej i kupić coś porządnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...