qbusek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ostatnio na allegro wysypaly sie ww laptopy min: http://allegro.pl/show_item.php?item=83505333 http://allegro.pl/show_item.php?item=82334597 http://allegro.pl/show_item.php?item=83951063 na pierwszy rzut oka wyglada to dosc okazyjnie... centrino, wifi i nie najgorsza grafika... czy ktos z Was mial do czynienia z tymi wynalazkami? jakies opinie etc? :) wacham sie pomiedzy takim wynalazkiem a nowym acerem z celeronem... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Czy ktos ze znawcow moglby sie wypowiedziec? Cenowo wygladaja one bardzo atrakcyjnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Wszystko pieknie tyle ze to uzywki <_< Inna sprawa ze, chociaz nie czytalem jakos uwaznie opisow, to wydaje mi sie ze te kompy moga miec jakies egzotyczne klawiatury (francuska, niemiecka) - takich manewrow na allegro jest bardzo duzo. Inna moja teoria brzmi ze jakas firma (dajmy na to jakis bank) robil wymiane kompow u siebie, wiec wszystko wysprzedal (jak ktos sie orientuje to wiadomo ze w takich akcjach ceny sa sporo nizsze od rynkowych) i jak ktos mial znajomosci (czyt. mogl kupic poza kolejnoscia) to wlasnie te laptopy teraz sprzedaje. Ale glowy nie dam. Na koniec jedna uwaga : w wiekszosci przypadkow gwarancja wynosi od 1 do 3 miesiecy wiec to taka bardziej rozruchowa. Poza tym sprzedawcy zastrzegaja sobie minimalnie godzine pracy na baterii czyli po 1:10 komputer pada. I jeszcze to : TAK JAK WE WCZEŚNIEJSZYCH AUKCJACH PIERWSZE OSOBY OTRZYMUJĄ NAJŁADNIEJSZE SZTUKI ! - to oznacza ze laptopy sa niezle stechane i mozna miec pewnosc ze wlasnie taka sztuke dostaniemy a potem uslyszymy tylko ze ladniejsze juz poszly wczesniej. Edytowane 31 Stycznia 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no uzywki niby ale... niektore maja gwarancje na 10/12 miesiecy a to juz prawie jak acer ;) klawiatury maja normalne... ehh :( sam juz nie wiem co lepiej wybrac :( a co myslicie o jakims ibm'ie po "odnowieniu" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) no uzywki niby ale... niektore maja gwarancje na 10/12 miesiecy a to juz prawie jak acer ;) klawiatury maja normalne... ehh :( sam juz nie wiem co lepiej wybrac :( a co myslicie o jakims ibm'ie po "odnowieniu" ? Takiego HP mial moj ojciec i po 2 latach uzywania naprawde fajnie on nie wygladal. Takze refubrished (tak to sie pisze?) IBM jest dla mnie osobiscie lepszym wyjsciem. A te dluzsze gwarancje sa chyba po wykupieniu :] Edytowane 31 Stycznia 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 sam uzywam tego laptopka i jest bardzo fajny i mily w uzytkowaniu bateria trzyma do 4h mam porownanie do sporej ilosci modeli laptopow i ten hp wypada bardzo dobrze! ibmy moze dobre i niezawodne (tylko stare modele), ale wyglad to porazka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...