Skocz do zawartości
qbusek

Hp Nc6000?

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio na allegro wysypaly sie ww laptopy

min: http://allegro.pl/show_item.php?item=83505333

http://allegro.pl/show_item.php?item=82334597

http://allegro.pl/show_item.php?item=83951063

na pierwszy rzut oka wyglada to dosc okazyjnie... centrino, wifi i nie najgorsza grafika...

czy ktos z Was mial do czynienia z tymi wynalazkami?

jakies opinie etc? :)

wacham sie pomiedzy takim wynalazkiem a nowym acerem z celeronem... .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko pieknie tyle ze to uzywki <_< Inna sprawa ze, chociaz nie czytalem jakos uwaznie opisow, to wydaje mi sie ze te kompy moga miec jakies egzotyczne klawiatury (francuska, niemiecka) - takich manewrow na allegro jest bardzo duzo. Inna moja teoria brzmi ze jakas firma (dajmy na to jakis bank) robil wymiane kompow u siebie, wiec wszystko wysprzedal (jak ktos sie orientuje to wiadomo ze w takich akcjach ceny sa sporo nizsze od rynkowych) i jak ktos mial znajomosci (czyt. mogl kupic poza kolejnoscia) to wlasnie te laptopy teraz sprzedaje. Ale glowy nie dam. Na koniec jedna uwaga : w wiekszosci przypadkow gwarancja wynosi od 1 do 3 miesiecy wiec to taka bardziej rozruchowa. Poza tym sprzedawcy zastrzegaja sobie minimalnie godzine pracy na baterii czyli po 1:10 komputer pada. I jeszcze to : TAK JAK WE WCZEŚNIEJSZYCH AUKCJACH PIERWSZE OSOBY OTRZYMUJĄ NAJŁADNIEJSZE SZTUKI ! - to oznacza ze laptopy sa niezle stechane i mozna miec pewnosc ze wlasnie taka sztuke dostaniemy a potem uslyszymy tylko ze ladniejsze juz poszly wczesniej.

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no uzywki niby ale...

niektore maja gwarancje na 10/12 miesiecy a to juz prawie jak acer ;) klawiatury maja normalne...

ehh :( sam juz nie wiem co lepiej wybrac :(

a co myslicie o jakims ibm'ie po "odnowieniu" ?

Takiego HP mial moj ojciec i po 2 latach uzywania naprawde fajnie on nie wygladal. Takze refubrished (tak to sie pisze?) IBM jest dla mnie osobiscie lepszym wyjsciem. A te dluzsze gwarancje sa chyba po wykupieniu :] Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam uzywam tego laptopka i jest bardzo fajny i mily w uzytkowaniu

bateria trzyma do 4h

mam porownanie do sporej ilosci modeli laptopow i ten hp wypada bardzo dobrze!

ibmy moze dobre i niezawodne (tylko stare modele), ale wyglad to porazka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi