dimloth Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Mam nastepujacy problem: Przy próbie uruchomienia systemu dzieje mi sie dziwna zecz... otoz gdy uruchamia mi sie system i juz ma zaladowac sie system pojawia mi sie czarne tlo i nic dalejj sie nie dzieje komputer tak jakby sie zawiesza. Nie wiem co w tym zwiazku zrobic, nie wiem jaka moze byc tego przyczyna. System w trybie awaryjnym uruchamia sie normalnie przeskanowalem go antywirem i nic. Stalo sie to dzisiaj wczesniej gralem w gre na kompie, wylaczylem go i gdy chccialem go ponownie wlaczyc spotkala mnie ta niemila niespodzianka Czy ktos z was forumowicze jest w stanie mi pomuc?? moj system to XP bez zadnych SP Z gory tnx Edytowane 30 Stycznia 2006 przez dimloth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt333k Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 spróbuj zainstalowac na nowo sterowniki karty grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimloth Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 myslisz ze to pomoze?? jak mniemam mam to zrobic w trybie awaryjnym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) a co robiłeś przed tym jak system przestał się uruchamiać ? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimloth Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 gralem na kompie i nic poza tym zadne bledy nie wystapily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Na poczatku uruchamiania systemu wcisnij F8 i wybierz "Ostatnia znana dobra konfiguracja (ostatnie działające ustawienia)". Jesli to nie pomoze to j.w. czyli deinstalacja sterownikow, ale zaczalbym od plyty (masz mobo na nforce?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimloth Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 :/ A co to jest mobo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 :/ A co to jest mobo??Chodzi o plyte glowna (MOtherBOard). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...