Matrox187 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 mam wielki problem bo mam do zrobienia program i nie moge go zrobic czy może ktoś wie jak go zrobić i czy mógł by go zrobić bo to nie na moje możliewości :cry: a oto on: "Zdefiniuj klasę Hasło, służącą do przechowywania tekstu. Zaproponuj trzy różne konstruktory tak aby zapewnić bezpieczne utworzenie obiektów tej klasy. Zdefiniuj interfejs umożliwiający wysłanie tekstu do druku, zaszyfrowanie i odszyfrowanie tekstu, dopisanie tekstu, usunięcie tekstu, ponowne zainicjowanie tekstu." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Zacznij tu --> Regulamin forum. Potem jeszcze tu. Jak już się dowiesz dlaczego cię tam odsyłam, szukaj ewentualnie tu. Więcej informacji tu. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez shaqal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrox187 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 wiem o co chodzi ale jestem w akcie desperacji i przepraszam za to po prostu nie wiem jak sie zabrać za to szyfrowa nie i odszyfrowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 http://www.4programmers.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) szyfrowac mozesz np tak: char tekst[]="Tekst do zaszyfrowania";char haslo[]="qaz"; //takie lamerskie haslo :Pfor(int i=0; i<strlen(tekst); ++i){ for(int j=0; j<strlen(haslo); ++j) { tekst[i] = tekst[i] ^ haslo[j]; }} deszyfrujesz tak samo Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Nargil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...