Wojt333k Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jak stworzyc partycje na nie podzielonym jeszcze dysku ? Chodzi mi z poziomu windowsa :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Polecam program Partition Magic, bdb i dosc prosty w uzyciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 jest w każdym windows XP narzędzie systemowe wystarczająco dobre i darowe :mur: a nazywa się: diskmgmt.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Partition Magic to o kant doopy potłuc... Nie wiem czy jest jakiś konflikt między windą x64 a najnowszą wersją ale ona po prostu wykryła mi dysk 120 GB jako BAD i usunęła mi wszystkie partycje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...