Cnn Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Witam!! posiadam procesor Amd Athlon Xp 2400+ T-Bred z zablokowanym mnoznikiem ;) i tu jest moje pytanie otóż mam pamieci DDR400MHz a moje FSB jest rowne 133MHz i mam pytanie czy dużo trace na wydajnosci majac takie FSB?? :) I znacie jakiś ze zdjeciami poradnik jak odblokowac mnoznik w XP?? ;) a teraz drugie pytanie mniej wazne co lepsze 6600 czy 9700Pro ?? ;) Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Cnn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 trochę tracisz na ogólnej wydajnośći systemu, np. w grach słabo to odczujesz. bardziej w benchmarkach i innych programach testujacych. ale zawsze mozesz ustawić asynchronicznie pamięci z prockiem. po poradnik udaj się do działu FAQ. ja bym brał GF 6600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A na pewno masz CPU z zablokowanym mnożnikiem ? - bo ja mam z odblokowanym !. Jeśli jest z przed 39 tygodnia 2003 r. to jest odblokkowany. Sprawdź sobie co na nim pisze. Pozdr. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneR Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Yep...ja tez mam odblokowanego. A skad wiesz ze twoj jest zablokowany ?? Probowales przestawic w BIOSie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ale zawsze mozesz ustawić asynchronicznie pamięci z prockiem.Tylko po co, w praktyce to nic nie daje. Ja też bym brał 6600 - nowsza technika B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...