Pitur Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Witam Ciekawy artykul: http://www.m3dzone.com/modules.php?name=Ne...rticle&sid=1449 . Posiadaczom takich procesorow polecam jego lekture. DOSIEGO ROKU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale szkoda ze to po angielsku az tak dobry nie jestem ale czesc sie rozczytalem szkoda ze w poskich serwisach nie ma takich fajnych modow opisywanych;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 I co tam takiego fajnego? Polaczyli 2 mostki L12 i maja 166FSB :D. Ale po co to komu jak kazdy overclocker ma plyte do oc i 166mhz to nie jest zadna rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 tak ale mash satysfakcje ze proca podkreciles w sposub modyfikacji a nie bios zmiana fsb i latwizna tu sie mozna pobawic;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 O jaki ty wyrafinowany jesteś niewiedziałem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 dla mnie to zadna satysfakcja....... to dopiero jest satysfakcja gdy sie grzebie w biosie i te niebieskie kolory sie widzi ( to jest klimat ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 o boshe ale dales ciala tym tekstem zeby cie nie urazic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 bios to nie jest pro :) zworki, mostki, itp. rzadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ta modyfikacja to bzdura! Ludzie robią specjalnie odwrotnie i przecinają ten mostek jak maja procki co fabrycznie idą na 166 ! Robia tak gdyż na płytach z nForce2 te procki nie chcą działać z wysokim FSB(200+). Nie wierzycie zajrzyjcie TU Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 dla mnie to zadna satysfakcja....... to dopiero jest satysfakcja gdy sie grzebie w biosie i te niebieskie kolory sie widzi ( to jest klimat ) jaka tam satysfakcja grzebania w BIOSie.....w BIOS każdy kto ma kompa może se wejść i pogrzebać a kompa i tak nie spiep**** Satysfakcja jest np przestawienie mnoznika w Antku XP na mostku L3 i ustawienie napięcia na mastkach procka tak aby płyta na ustawieniach auto zapuszczeła takie napięcia jak ty chcesz - w ten sposób możesz XP1700 na XP2100 permanentnie przerobić i w BIOS nawet nie musisz juz wchodzic....to jest opcja! - ja tak zrobiłem i to było cos ciekawego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 dla mnie to zadna satysfakcja....... to dopiero jest satysfakcja gdy sie grzebie w biosie i te niebieskie kolory sie widzi ( to jest klimat ) jaka tam satysfakcja grzebania w BIOSie.....w BIOS każdy kto ma kompa może se wejść i pogrzebać a kompa i tak nie spiep**** Satysfakcja jest np przestawienie mnoznika w Antku XP na mostku L3 i ustawienie napięcia na mastkach procka tak aby płyta na ustawieniach auto zapuszczeła takie napięcia jak ty chcesz - w ten sposób możesz XP1700 na XP2100 permanentnie przerobić i w BIOS nawet nie musisz juz wchodzic....to jest opcja! - ja tak zrobiłem i to było cos ciekawego Ale przeciez jak zapiszesz ustawienia w biosie to juz tak zostaje i przy kazdym rozruchu masz zapisane ustawienia :lol: . Wiec nie widze, potzreby gzrebania rpzy procu. A odblokowanie Thorouberheada czy jak to ise pisze to zadna rewelacja dla mnie lamerstwo poalczyc jeden mostek to dla ciebie sztuka? Odblokowac stare Palomino to jest cos :). Pamietam jak swojego za 5 razem dopiero odblokowalem ile radosci :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ja powiem tak nieważne jak ale żeby podkręcić i to jak najwięcej. Czy w biosie czy na procku (jak kto woli) ważne są mhz . i już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...