sebasw Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Chcę oddać w dobre ręce do małych napraw mojego starego, wysłużonego DELLa. Nie chcę oddawać do serwisu DELLa , czyli CSS, bo ich fachowość jest niestety wątpliwa, a ceny kosmiczne.... może być osoba, która hobby'stycznie (jest takie słowo?) się zajmuje tematem.... chcę sprawdzić dlaczego nie działa głośniczek oraz zobaczyć co z wiatrakiem procka itp. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laptopy2005 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam. Podaj cos wiecej jaki dell cpi, cpx itd Poza tym napisz co chcesz zebym ci zrobil z tymlapkiem. Bawie sie w serwis od 4 lat i mam troszke pojecia na ten temat oraz wiele czesci zamiennych zwlaszcza do Dell i IBM. Jesli temat jest nadal aktualny daj znac na priv laptopy2005@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dzieki ! jednak dzieki koledze i swietnym maunualom DELLa sam juz jestem spec :) rozebralem,wymienilem, poskladalem i dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...