yuucOm Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To tylko 500MB wiec spróbować można ;]. Imo warto tym bardziej jak sie w żadną track manie nie grało. Ja dziś na zmiane tylko ut3 i track mania :P. Wciąga jak cholera za każdnym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 zmiencie sobie w opcjach download na wiekszą wartość to nie beda wam skakały auta przeciwników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) zmiencie sobie w opcjach download na wiekszą wartość to nie beda wam skakały auta przeciwnikówmi w ogole nie skaczą mimo dennego łacza (512mb) ;]. Nie licząć very low fps z autami i tak w mp lepiej wyłączyć sobie przeciwników bo cieżko sie skupić jak taka chmara jedzie przed tobą :P Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Eee ja tam wole Project Torque. Trackmania jest dla mnie za hardcorową arcadeówką. Ale fajnie, że coraz więcej dobrych darmowych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) testnalem sobie wylaczenie aut na maszynie z siga i daje to extra 20 fps :D:D nie wiem jak braciak na "zielonym" sprzecie sobie tmn ustwil, ale mowi,ze gra sie miodnie bez wozkow przeciwnikow :D w sumie nie jest, zle ale fps zjada niesamowicie. Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Chwila gry... No dobra single fajny ale multi. Boze czym tu kierowac zeby urywac 0.01 sek na zakretach? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Właśnie na tym polega cała frajda :]. Spróbuje sobie załatwić okulary3d :P. Może bedzie jeszcze fajniej. Tak btw to dałbym dużo aby był już taki swiat aka matrix z takim trybem tylko bez umierania ofc ale zeby dało sie odczuć tą prędkość i ze sie spada ;]. Uzależnienie od adrenaliny gwarantowane ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ok, poradziłem sobie z grą :) Pomógł reinstall.. no i cóż mogę powiedzieć? Gra się miodnie ;) Na początku ciężko było cokolwiek zająć dobrego (tym bardziej, że praktycznie map nie znam) ale jest coraz lepiej ;) Wracam do grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 w trackmani nations co kiedys gralem, to za kazdym razem gralem na nowej, nieznanej mapie. Na tym to polega, wchodzisz na serwer i za kazdym razem grasz na nieznanej mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie odpaliłem to na tym śmieciu z siga. :D 800x600, wszystko low i jeszcze się trochę tnie, ale się gra i to miodnie. :] Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Da sie mieć kolorwe nick w forever ? :P jak tak to jak je zrobić ? Metoda quakowa nie działa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Da sie mieć kolorwe nick w forever ? :P jak tak to jak je zrobić ? Metoda quakowa nie działa ;p cytat z 1 strony tego tematu User's guide for text formatting Use the following strings to give a particular style to your nicknames/Game names: $000 à $fff: color $i: italic $s: shadowed $w: wide spacing $n: narrow spacing $m: normal setting $g: default color $z: reset all $$: ta write a "$" For the color: the 3 caracters after the $ are 16 values going from 0 to f (0123456789abcdef). The first caracter represents the red color, the second green and the third blue. Here are some color examples: $000: black $f00: red $0f0: green $00f: blue $ff0: yellow $f80: orange $f0f: pink $0ff: light blue $888: grey $fff: white For example, to write "The Boss" with "The" in italic and "Boss" in large red, you should type: $iThe $z$w$f00Boss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To kiedy ustawka na jakis wspolny szpil? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja tam prawie cały czas gram na serwerze "value" - same niestandardowe, fajne mapki :) 29 albo 30 slotow. (Polska > Śląskie > value) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThermalControl Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Hehe, to się działo dziś na value :D Pozdro Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Dajcie swoje loginy, wtedy sie pozapraszamy i bedziemi widziec gdzie kto gra i sie dolaczac do tego serwera co reszta moj login to oczywiście: sesq Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Mój nick w sigu jest :-) Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No to podam swój ;) mianowicie: gonzoou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Smiesznie sie dzisiaj grało;p - moj login: yuucom albo yuucOm :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Mnie możecie spotkać pod nickiem -> Bloodergo :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Da się jakoś wyłączyć muzykę która leci w trakcje jazdy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Mój loginek: a.d.am (nick: DrSour) Najprawdopodobniej będe teraz grywał na serwerze value. Koen - a dojechałeś kiedyś myszką do górnej krawędzi ekranu? Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez DrSour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Grałem kiedyś może jeszcze się skuszę jeśli tutaj bracia z forum gracie xD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Również zgłaszam chęć wspólnych wyścigów. Mój nick - Szozi:-) Serek value faktycznie fajny, tylko ciężkie te tory... ps. pojawię się jak tylko skończę Zeldę, a już sporo za mną. Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Kto jedził z nickiem v-tec ? ;] - przyznać sie :). Kurde czas w trackmani leci jak oszałały. Miodnie sie gra :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Również zgłaszam chęć wspólnych wyścigów. Mój nick - Szozi:-) Serek value faktycznie fajny, tylko ciężkie te tory... ps. pojawię się jak tylko skończę Zeldę, a już sporo za mną. Szozi pisane czerwonym nickiem ? Jak tak to co się nie odzywasz jak grasz ;]] Była jedna akcja, jak ja, Niemiec i jeszcze 1 osoba z forum była na podium - zapomniałem screena strzelić Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 bo Niemce dobre w to sa ;) Jest jestcze niemiec666 moj mlodszy i tez niezle mu idzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hmm dziwna ta gra. Na jakiej zasadzie przyzanawane sa punkty? No i kto mogl miec nicka V-tec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zglasza sie: s0n1cPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hmm dziwna ta gra. Na jakiej zasadzie przyzanawane sa punkty? No i kto mogl miec nicka V-tec... jak to gdzies wyczytalem to ptk sa przyznawane wg. dziwnego, skomplikowanego i ogolnie bez sensu algorytmu nadeo :D a po polsku to za1 gre na serwie nie dostajesz a pozniej daja ptk jak jestes wyzej w klasyfikacji race niz ludzie z wyzszym rankiem niz Twoj. a V-Tec to mial ktos kto zad honda wozi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...