IamWeasel Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Kiedyś działało wpisanie klucza, który generuje się w pliku .ini. Po kilku dniach autorzy zmienili zdanie i już trzeba mieć klucz z Sunrise albo Original. Czyli trzeba kupić. Nikt ci nie każe mieć innego modelu, więc gra jest za darmo. Edytowane 30 Marca 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Minelo troche czasu, a czy jeszcze ktos gra w ta gre ? Ja poznalem ja dopiero w zeszla sobote czy niedziele i bardzo przypadla mi do gustu :) Troche czasu spedzilem w ten tydzien nad nia, gdzies od wtorku zaczalem grac w necie i stwierdzilem, ze frajda z tego niemala, wiec chetnie bym sie poscigal z kims stad. Jakby co to mozna sie umowic na jakims z publicznych serwerow albo zalozyc wlasny. P.S. wlasnie skonczylem kilkugodzinna sesyjke i ide spac.. ;] P.P.S. dzisiaj bylem z kolega sie poscigac gokartami.. frajda tez nieziemska, tylko szkoda, ze mamy malutki tor :/ Wcale nie mialem skojarzen z TMN jak jechalem :P Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja gram :) daj znac na gg to sie jakos umowimy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Jesteś dobry w TMN ? Sprawdź projekt filmu! http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=28678#28678 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 kurcze, chcialem pograc, ale pisze mi ze moja ver jest juz za stara a gdy chce pobrac upgrade to nie idzie to pobieranie cholerne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Trackmania nations forever W koncu dostepna jest nations forever za free :). Ja już ściągam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja wczoraj pograłem z 2 godzinki, no i jest to stara dobra Trackmania. Miód aż się wylewa:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Taa i nerwy też sie wylewają, klawiatura jak zwykle ma przerąbane ;) 1000% arcade sie wylewa i już, jak za starego dobrego c64 itp . ale polecam ^^ pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jaki transfer mieliście ? Mi leci 10 kb/s :/ W USA jest niby teraz 17, ale czy to możliwe żeby zapchali całego filefronta ^^ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) mi leci nedzne 250 :/ czym to sie rozni od zwyklego nationsa? edit. bujnelo sie do 380 :lol: Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jaki transfer mieliście ? Mi leci 10 kb/s :/ W USA jest niby teraz 17, ale czy to możliwe żeby zapchali całego filefronta ^^ ? http://www.gamershell.com/download_24766.shtml Ciekawe czym się różni od normalnego Nations... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Dzięki, 600-700KB/s i można ssać :lol: edit : mam ;) Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 http://www.gamershell.com/download_24766.shtml Ciekawe czym się różni od normalnego Nations... Podobno 65 nowych tras ;]. Ja musiałem przerwać ściąganie (za dużo na głowie rzeczy) i dopiero jutro pogram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Stara dobra TM :-) W nocy leciało max na filefront tak więc ssać bez obaw i grać :-) Nick taki jak w TDU - w sigu jest :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Podobno 65 nowych tras ;]. Ja musiałem przerwać ściąganie (za dużo na głowie rzeczy) i dopiero jutro pogram.Wiesz... Jak grasz na Multi to ci te trasy standardowe do szczęścia niepotrzebne, bo i tak się gra przez 99% czasu na mapkach niestandardowych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Odpaliłem, miodność 11/10, powraca syndrom "jeszcze parę setnych" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Od Nations to różni sie zupełnie nowym interfacem menu (o wiele lepiej dopracowane), jest dużo nowych tras .... reszta? dokładnie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Grafikę nieco podrasowali, szczególnie efekty itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Pograłem sobie dłuższą chwile i muszę przyznać, że miód wylewa się z ekranu :razz: . Podajcie swoje nicki i może zrobimy jakieś mistrzostwa PPC ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa64 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Cudo, nic lepszego nie dało się zrobić :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 pierwsze uruchomienie i szok 1680 max aa4 af16 i mam <30fps, bez aa i med jest juz lepiej bo 35-40, ale do wrazenia plynnosci sporo brakuje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To dobrze wczoraj w nocy widziałem, że śmigasz:-) U mnie w 1600x1200 aa4 anizo 16 i reszta max 66 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A grał ktoś w okularach 3D ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To dobrze wczoraj w nocy widziałem, że śmigasz:-) U mnie w 1600x1200 aa4 anizo 16 i reszta max 66 fps a smigalem u braci pepikow i na probe wskoczylem na jakis polski serwer. zastanawia mnie ta tragedia z fps, bo przy 30-40 fps jest malo grywalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Wciśnijcie sobie "o" podczas jazdy - wtedy znikną przeciwnicy. A widzieć ich i tak nie ma po co, bo serwery nie są za dobre i ludzie nie jeżdżą, tylko się teleportują ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Smieszny fps mam w multi. Czesto spada do 20-30 fps przy 20 graczach. Nawet jak ich wyłacze ("o") i tak fps jest dziwnie niski... i to na wszystko full aax4 afx16 i tylko 1024x768... W tescie wydajnosci na takich ustawieniach mam 72 fps. Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Smieszny fps mam w multi. Czesto spada do 20-30 fps przy 20 graczach. Nawet jak ich wyłacze ("o") i tak fps jest dziwnie niski... i to na wszystko full aax4 afx16 i tylko 1024x768... W tescie wydajnosci na takich ustawieniach mam 72 fps. tez tak mam, ze na sigowej maszynce jest tragedia, zeby bylo smieszniej to w pracy gralem na A64 3200+ i GF6150 a to podlaczone do netu iPlusem i w 640*480 low chodzi lepiej jak na c2d i 88gt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dla tych co nażekają na prędkość ściągania - Trackamnia została jednocześnie wypuszczona na Steam'a. Transfery tam są IMO lepsze :) A odnośnie samej gry - powiedzcie no mi jak tam się zdobywa punkty rankingowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Może firewall blokuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Wie ktoś czy jest sie sens ładować w tą grę z kompem takim jak w sygnaturce? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...