Orbital Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) no właśnie mam karte 8 miesięcy super działa ale jakoś od 4-5 dni piszczy mi nie że sama tylko w głośnikach (jak ścisze to się ścisza dzwięk) dzieje się to przy renderowaniu grafiki jak gram (nie w menu gier) czasem zanika czasem się pojawia - to nie stery a ni brak jakichkolwiek aktualizacji tych jestem pewien są idealne i najnowsze stabilne - nie jest to wina dzwiękówki bo ogladam tv słucham mp3 normalnie. - karta niepodkręcona - zasilacz mocny az za bardzo - wczesniej nie było problemów jakieś pomysły? temat może poruszany ale nikt nie mówił że w głośnikach :) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Orbital Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbital Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 nikt nic nie wie? to się dzieje w niektórych grach robiłem ostatnio test na obciazanie procka to nie to grafika się normalnie renderuje tylko przerywany pisk buczenie czasem znika na moment w grach i jest normalny dzwiek mam karte na gwarancji ale nie chce sie zbłaźnić jak to nie karta graficzna a oddanie karty wiąże sie z wylaczeniem kompa na 2-3 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...