FrIkO Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam. Zdziwilem sie, ze w ogole nie ma tego tematu :blink: Pogralem troche w demo i musze meic fulla :). Gra miodna. X-Men Legends II: Rise of Apocalypse to sequel udanej, wydanej pod koniec 2004 roku gry zaliczanej do gatunku action-RPG, będącej idealną propozycją dla miłośników komiksowych czy animowanych przygód Mutantów. ... Dodam jeszcze, ze gra jest druzynowa, a liczba kandydatow do teama jest ogromna (w druzynie max 4 mutantow). Ogolnie (jak widac na screenach) gra posiada komiksowa grafike. W skrocie mozna powiedziec, ze to Diablo w klimatach X-Men'ow (moze jeszcze bardziej arcade'owe niz Diablo). Ogolnie wciaga! DEMO - 336,5 MB SCREENY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zupełnie o tej grze zapomniałem. Dzięki za przypomnienie. :D Juggernaut, Wolverine, Colossus, Magneto, Bishop, Nightcrawler, Pyro (?), Storm, Cyclops, Archangel... o kim zapomniałem? Wątek RPG zrobiony "na odwal się" czy lepiej niż w Diablo? Zresztą będzie demko, to się zobaczy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Pomine chyba demko. Kto wie kto to wyda w Polsce? :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiwanshinobi Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mam następujący problem: X-Men legends II: Rise of Apocalypse odpala mi się, widzę menu główne na tle tego posągu liczonego w czasie rzeczywistym (więc rusza silnik 3D), mogę zmieniać w opcjach co dusza zapragnie, ale gdy chcę zacząć nową grę, to - niezależnie od ustawień - ekran robi się czarny, widać na nim "growy", stylizowany kursor i koniec końców trzeba wyłączać proces, bo nic dalej się nie dzieje (wykorzystanie CPU nie wzrasta jakoś znacząco). Z tego co wiem o grze, powinna u mnie palnąć bez łaski. Komputer ci u mnie taki: AMD Athlon XP 2000+, 512 MB RAM na dualu, Radeon 8500 128 MB, SB Live!, do tego pad Speed Link z dwoma analogami (gra go rozpoznaje, mogę np. włączać i wyłączać wibracje w menu). Działo się tak na starym (tzn. dość dawno zainstalowanym) systemie WinXP z SP2, więc go przeinstalowałem i kicha - dalej to samo. Próbowałem sterowników wxp-w2k-catalyst-8-051-040825a-017633c, oraz 6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464 (chyba ostatnie stery ATI oficjalnie wspierające Radka 8500). Jakieś sugestie? Z góry dziękuję za ewentualne pomocne wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalance Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Też tak mam plis o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...