Ozzy_diamond Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Właśnie...co o nich sądzicie. Interesuje mnie szczególnie porównanie z Enlightem i Codegenem :wink: I jeszcze jedno pytanko, jaki zasilacz pociągnie mój sprzęt (z zapasem :) ) bo mój codegen 300W nie radzi sobie najlepiej :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 CODEGEN TO SHIT!!! JA MAM TAKIEGO!!! ZANIZA NAPIECIA ITD ITD!!!! ENLIGHT JEST PODOBNO WYRABISTY ALE TAKZE DROGI!. Wiele osob poleca enlighta wiec........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Czyli jakiej firmy kupic obudowe zeby nie szfankowala ale i nie byla ash tak droga np do 250zlocishy cos kupie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No do 250 zeta kupisz jakiegos nowego ModeComa albo uzywke enlighta, ja polecam En. sam ma takiego i jest wypas. Sa sanki na napedy, gruba blacha nie rezonuje, dory zasilacz, i wyglad niezly do modyfikcji. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 a masz moze jakies linki do tej co ty masz do sklepu najlepiej w qtrym ona jest???Zapodaj prosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 www.balta.pl - kosztowala mnie jakies 300 zeta nowa, ale mysle ze sie oplacilo. A jesli chodzi o foty to wejdz na http://us.enlightcorp.com/ i poszukaj modelu en-7237. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 jak chcesz zaoszczedzic i nie zalezy ci na przestronnosci obudowy to kup se modecom platinum lub inna z modecoma za jakies 180 zeta, ja mam platinum i zlego slowa o niej nie moge powiedziec ze wyjatkiem tego ze to jest midi tower- jesli chodzi o zasilacz to tez jest spoko bo moj dysk juz sie nie wiesza i bad sektory przestaly sie mnozyc odkad przesiadlem sie na modecom wiec polecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Modecom Imperial jest bardzo fajna ale z tego co wiem to nie ma takich bajerów jak enlighty. Mówie tu o szynach na dyski , otwieralnej płycie pod płytę główną itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...