ppawlo Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Abit BE6 z systemem windows Xp Pro i SP2 nie chce się automatycznie wyłącząć. Czy ktoś miał juz może taki problem? Pozdrawiam Paweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 wlacz ACPI w biosie, oraz funkcje zaawansowanego zarzadzania energia w windows Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megawebmaster Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Właśnie miałem coś takiego. Poszukałem w BIOSie i włączyłem ACPI i jest OK :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 a ja własnie włączyłem i lipa, dalej tak samo. Jest tam jeszcze jakaś funkcja?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abductor Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 wlacz ACPI w biosie, oraz funkcje zaawansowanego zarzadzania energia w windows U mnie zadzialalo i juz sie kompa sam wylacza ;)) Dzieki Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megawebmaster Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 @Hesos, a Windowsie szukałeś opcji zarządzania energią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 wgrałem biosa nowego bo i tak musiałem (dziwne rzeczy sie działy) no i winda 2k wyłącza sie sama tak że już po wszystkim pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...