J-A-J-O Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Znalazłem filmik który chciałbym zapisać na dysku ale nie udaje mi się. Link: http://www.maxior.pl/?p=index&id=5312&8 Dotarłem do źródła, ale nadal jest odtwarzane w WMP: http://www.killsometime.com/Video/Files-19...g-Interview.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Jeśli odtwarzałeś ten plik wideo na stronie internetowej, to... masz go już na dysku. :D Jeżeli korzystasz z Winsows XP - szukaj w Documents and Settings\nzwa profilu\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5 i w którymś z katalogów powinien być ten plik. Albo skorzystaj z opcji Szukaj w menu Start, zaznaczając jednak w zaawansowanych "Przeszukaj ukryte pliki i foldery" (katalog "Ustawienia lokalne" ma atrybut "ukryty"). :) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Placio74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wrzuć link do dowolnego menadżera pobrań lub PPM na linku i Zapisz element docelowy jako lub poszukaj pliku w katalogu plików tymczasowych (po obejrzeniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Dzięki, znalazłem. Wydawało mi się że jest to jakoś zabezpieczone przed kopiowaniem jak wma, prywatność itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Jeśli odtwarzałeś ten plik wideo na stronie internetowej, to... masz go już na dysku. :D Jeżeli korzystasz z Winsows XP - szukaj w Documents and Settings\nzwa profilu\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5 i w którymś z katalogów powinien być ten plik. A gdzie Firefox ma swój 'Temporary Internet Files'? <_< Edytowane 21 Października 2006 przez andixad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 C:\Documents and Settings\ [nazwa uzytkownika] \Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Można spróbowac też tym: http://javimoya.com/blog/youtube_en.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Tu jest kilka fajnych sposobów jak zgrać filmiki które są na stronach - http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=79387 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Odkopie trochę temat ;) . Wiecie może jak ściągnąć filmy z tej strony www.Brightcove.com ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Włączasz stronkę w FF i czekasz aż zacznie się ładować filmik. Wtedy dajesz "Wyczyść dane prywatne" Następnie wchodzisz do (u mnie): c:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\7yvh3sv2.default\Cache\i po chwili ładowania się filmiku masz tam jeden plik, który wyróżnia się rozmiarem i rośnie. To jest Twój filmik. Jest w formacie FLV i można go odtworzyć przy pomocy tego: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=FL...+Google&lr= W innych przeglądarkach jest tak samo, tylko ścieżka do plików tymczasowych jest inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Właśnie chodzi oto że nie pojawia się żaden plik :mad: . Gdy chcę ściągnąć coś z Youtuba to wszystko jest w porządku ale z Brightcove nie mogę :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Można spróbować użyć programu Orbit Downloader. Posiada moduł Grab++ do przechwytywania filmów. Np. z youtube działa ok, ale w przypadku Brightcove ściąga niecały filmik. Nie da się tego przerobić na avi, ale FLVPlayer go odtwarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 studenc1k, wielkie dzięki ;) . Udało się :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...