Ozzy_diamond Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Powiedzcie co to jest, czyżby znowu LOL :lol: Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 jesli lol to nie to forum a czemu sie dziwic moze pod nieuwage wyszla taka baracuda.Baracuda wyczynia cuda;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 O ile sie nie myle to fotka jest od Barracudy 3 :-) ... 100GB hmmm ciekawe jak ... może dysk jest 3 talerzowy ;-) ... 2x40 i jeden użyty tylko w połowie :-). ALe kto wie ... nie ma to jak 100Gb B3 8MB Cache :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Z dyskiem 100GB to sie jeszcze nie spotkalem A ten fotos to za maly dal aby to cale kupno moglo sie okazac prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Powiększcie sobie to zdjęcie w jakimkolwiek programie :-) Barrakuda IV to na nim owszem jest, ale widnieje też na niej dumny napis 20 Gbytes (ewentualnie 40, nie jestem pewien, ale na pewno nie trzycyfrowa liczba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 A ja tam wole i tak swojego WD z 8mb Cache :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Na zdjęciu Barracuda III jest .... oto fotka B3 z jakiejść strony : :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Oczywiście gość sobie robi jaja. 100 GB 8O ATA 133 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 co wy sie tak dziwicie...baraka 100GB nie widzieliscie, gostek zapuscil fotke starego baraka ale to nie znaczy ze takich barakow nie ma...jest to barakuda 5,chyba jakis miech temu byl jej test na twojepc.pl :P....macie tutaj linka do testa :P mowiac po POLSKIEMU :P http://twojepc.pl/artykuly.php?id=cztery_dyski_ata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 tyle tylko ze Baracuda V nie ma ATA 133 tylko 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 tyle tylko ze Baracuda V nie ma ATA 133 tylko 100taaa... i tylko tyle, że niema 100 GB i czas dostępu to ~9,4 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A ja tam wole i tak swojego WD z 8mb Cache :):):)Nie dość że kompletnie nie w temacie to jeszcze musi sie pochwalić nie wiadomo czym..jak czytam takie coś to słabo mi sie robi.Zobacz ile ja mam postów a kiedy jestem zarejetrowany..daj se na luz bracie,pochwalić to sie można ale jak ma sie cos konkretnego.A propo tego dysku to w zyciu bym nie kupił używanego dysku o tej pojemności...fotka dysku oczywiście kit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Kolo pewnie nie ma aparatu, chce sie pozbyć dysku i jest na tyle laikiem, że nie wie jaki ma HDD i że sa na nim napisane dane. <- to jedyne rozsądne wytłumaczenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 "] A ja tam wole i tak swojego WD z 8mb Cache :):):)Nie dość że kompletnie nie w temacie to jeszcze musi sie pochwalić nie wiadomo czym..jak czytam takie coś to słabo mi sie robi.Zobacz ile ja mam postów a kiedy jestem zarejetrowany..daj se na luz bracie,pochwalić to sie można ale jak ma sie cos konkretnego.A propo tego dysku to w zyciu bym nie kupił używanego dysku o tej pojemności...fotka dysku oczywiście kit.Myśle że jesteś zbyt podniecony by pisać posty a w dodatku powinieneś dokładnie czytać post na który odpisujesz, napisałem że wole swojego WD z 8mb cache ponieważ wiem że Seagate takowych dysków nie ma a co dopiero o pojemności 100GB i nie chciało mi się rozpisywać na ten kompletnie idiotyczny temat tak jak koledzy z forum,- bo i tak wiadomo, że koleś ściemnia z tym dyskiem, a co do tego czy mam się czym pochwalić czy nie to osobiście myślę, że mam, a ciebie odsyłam po odrobinę wiedzy w tym temacie i zmierz sobie ciśnienie :):):) Western Digital 80GB Special Edition hard drive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A ja tam wole i tak swojego WD z 8mb Cache :):):)Popieram ja rowniez wole WD z 8 MB cachu a nie jakis tam Seagaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 "] A ja tam wole i tak swojego WD z 8mb Cache :):):)Nie dość że kompletnie nie w temacie to jeszcze musi sie pochwalić nie wiadomo czym..jak czytam takie coś to słabo mi sie robi.Zobacz ile ja mam postów a kiedy jestem zarejetrowany..daj se na luz bracie,pochwalić to sie można ale jak ma sie cos konkretnego.A propo tego dysku to w zyciu bym nie kupił używanego dysku o tej pojemności...fotka dysku oczywiście kit.Myśle że jesteś zbyt podniecony by pisać posty a w dodatku powinieneś dokładnie czytać post na który odpisujesz, napisałem że wole swojego WD z 8mb cache ponieważ wiem że Seagate takowych dysków nie ma a co dopiero o pojemności 100GB i nie chciało mi się rozpisywać na ten kompletnie idiotyczny temat tak jak koledzy z forum,- bo i tak wiadomo, że koleś ściemnia z tym dyskiem, a co do tego czy mam się czym pochwalić czy nie to osobiście myślę, że mam, a ciebie odsyłam po odrobinę wiedzy w tym temacie i zmierz sobie ciśnienie :):):) Western Digital 80GB Special Edition hard drive Seagate ma dyski o 8MB cache :) Barracuda V Serial ATA. A tak dla pełnej jasności co do tego tematu http://www.seagate.com/cda/products/discsales/desktop/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 "] A ja tam wole i tak swojego WD z 8mb Cache :):):)Nie dość że kompletnie nie w temacie to jeszcze musi sie pochwalić nie wiadomo czym..jak czytam takie coś to słabo mi sie robi.Zobacz ile ja mam postów a kiedy jestem zarejetrowany..daj se na luz bracie,pochwalić to sie można ale jak ma sie cos konkretnego.A propo tego dysku to w zyciu bym nie kupił używanego dysku o tej pojemności...fotka dysku oczywiście kit.Myśle że jesteś zbyt podniecony by pisać posty a w dodatku powinieneś dokładnie czytać post na który odpisujesz, napisałem że wole swojego WD z 8mb cache ponieważ wiem że Seagate takowych dysków nie ma a co dopiero o pojemności 100GB i nie chciało mi się rozpisywać na ten kompletnie idiotyczny temat tak jak koledzy z forum,- bo i tak wiadomo, że koleś ściemnia z tym dyskiem, a co do tego czy mam się czym pochwalić czy nie to osobiście myślę, że mam, a ciebie odsyłam po odrobinę wiedzy w tym temacie i zmierz sobie ciśnienie :):):) Western Digital 80GB Special Edition hard drive Seagate ma dyski o 8MB cache :) Barracuda V Serial ATA. A tak dla pełnej jasności co do tego tematuhttp://www.seagate.com/cda/products/discsales/desktop/ A widziałeś je gdzieś w sprzedaży, bo ja jeszcze nie i mówmy o rzeczach raelnych na ten czas, a nie o Serial-ATA, którego dyski będą ogólnie dostępne za jakieś pół roku,- chociaż na płytce już mam :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A widziałeś je gdzieś w sprzedaży, bo ja jeszcze nie i mówmy o rzeczach raelnych na ten czas, a nie o Serial-ATA, którego dyski będą ogólnie dostępne za jakieś pół roku,- chociaż na płytce już mam :):):)Choćby tutaj http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=833 Poza tym napisałeś, że Seagate takich dysków nie ma, a nie że nie ma ich w Polsce. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...