mkl Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zapraszam na stronę Juzka Organisty. Była robiona wczoraj z nudy podczas ferii. ;] http://organista.cba.pl w najbliższych dniach muszę podpiąć domenkę .be i poprawić kodowanie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Super strona. Najlepsza jaką widziałem na oczy. Tylko kodowanie zwalon....popsute :). Co innego miałem napisać, sam też brałem udzial w tworzeniu :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Duszo buentuf. Wiem że to ma być stron ql, trendy i fogule, ale bez przesady. "Dzień dobry" razem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Duszo buentuf. Wiem że to ma być stron ql, trendy i fogule, ale bez przesady. "Dzień dobry" razem? Komunista to pisal. Ja usunelem swoj lay, i tak tylko go robilem. Strone oddaje komuniscie, niech on sie bawi, Ja uznalem,ze to zbyt prostackie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...