grzesi0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Jak pewnie załważyliście na mp3 z wp można wybrać albo format mp3 - do ściągnięcia, albo format lofi ( jak się nie myle ). W każdym razie to lofi mniej zajmuje od mp3 i szybciej się ładuje. Czy dało by się jakoś to przekonwertować jakimś programem ? bo muszę na stronke dać pewna piosenke żeby grała w tle. Dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Poszukaj na googlu Besens loFI converter :wink: :lol2: damn dawno sie tak nie usmialem. Ten Lo-Fi mozna tlumaczyc na Low File Quality (Mam andzieje ze tak) Jest to taka sama mp3 co do sciagniecia, tylko z duzo nizszym bitrate. Do zmieniania bitrate mp3, programow jest wbrot.O stronach nie wiem za duzo ale mp3 nie da sie zrobic by grala w tle. (No chyba ze cos we flashu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) @S0n1c To mało wiesz ;-), Lo-Fi to wyraz przeciwstawny do Hi-Fi, czyli odpowiednio Low Fidelity i High Fidelity, określa on wierność odtwarzania dźwięków przez urządzenie elektroakustyczne. Początkowo odnosił się tylko do takowych urządzeń, natomiast obecnie określa się tym mianem także pliki/nagrania dźwiękowe. Co do MP3 w tle to wcale nie trzeba flasha, MP3 można zrobić w tle tak samo jak i mida... EDIT: PS: Ja się dawno tak nie uśmiałem :lol:. Nieładnie nabijać się z kogoś popisując się tym samym brakiem wiedzy... Edytowane 31 Stycznia 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) nabijanie się brakiem wiedzy :) to już chyba współczesne EDIT: Na google nic nie ma, chyba że włącze na przestawienie liter to znalazło jakąś strone ale się nie otwiera :) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez grzesi0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) nabijanie się brakiem wiedzy :) to już chyba współczesne EDIT: Na google nic nie ma, chyba że włącze na przestawienie liter to znalazło jakąś strone ale się nie otwiera :) grzesi0 on żartował z tymi googlami! No comment :lol::lol::lol: Edytowane 31 Stycznia 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 @S0n1c To mało wiesz ;-), Lo-Fi to wyraz przeciwstawny do Hi-Fi, czyli odpowiednio Low Fidelity i High Fidelity, określa on wierność odtwarzania dźwięków przez urządzenie elektroakustyczne. Nie pamietalem nazwy skrotu. A wiernosc otwarzania rozni sie iloscia bitratem w streamie. Wiec o co ci chodzi z moja niewiedza bo cos argumentow brak. Co do stronek to sie zgodze, brak mi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Widze że 5 odpowiedzi a dalej nie znam odpowiedzi na mój problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Grzes0- a to ma być zrozumiałe do przesłuchania czy moga to byc szumy i trzaski :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 mogą byc szumy i trzaski :) byle nie za duze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Nie pamietalem nazwy skrotu. A wiernosc otwarzania rozni sie iloscia bitratem w streamie. Wiec o co ci chodzi z moja niewiedza bo cos argumentow brak. Co do stronek to sie zgodze, brak mi :wink:Chodzi o to, że śmiejesz się, że on nie wie, że lofi to zwykła mp3, a tymczasem sam nie wiesz co oznacza "lofi", co do stronek - to bez komentarza ;-). Co do wierności odtwarzania to nie jest ona zależna wyłącznie od bitrate'u, ale także od wielu innych czynników... EDIT: grzesi0 Tobie polecam wpisać w Googlach "konwersja mp3" i trochę poczytać zanim zaczniesz zadawać takie pytania :-) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ale bitrate odgrywa bardzo istotna role... Co do programow i googli - wpisanie "MP3 bitrate converter" nic nie daje? Nie wierze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Tu bym chyba przeklnal ale to nie to forum :) naprawde myślisz ze to nie szukałem na google ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 wystarczy po nazsemu wpisaś konwenter mp3 do mp3 albo "mp3 to mp3 conventer" znajdzie się na bank... http://www.wma-mp3.com/ -dobry program(shareware :angry: ) All to mp3 conv. zassaj to i się pobaw bitrate- wydaje mi się że przy 24-32 będzie jeszcze wiadomo co to za utwór... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Przeklnac to ja moge - cos slabo szukales, bo po wpisaniu podanej przeze mnie w poprzednim poscie frazy zostalem zasypany linkami do najrozniejszych programow... Edytowane 31 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 jak wpisalem zupelnie co innego dotyczace wma cos znalazlem ale to zupelnie co innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 to konwertuje też chyba mp3 do mp3... :-| przewiń strone tą co podałem na dól i jest all to mp3 conventer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Nie... :) to nie mp3 conventer... to Advanced WMA Workshop. Oj ludzie ludzie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ale po co szukales WMA jak pliki masz w MP3? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 dzizus,, sciągnij sobie cd-ex.. tam sobie mozesz konwertowac do kazdego bitrejtu, próbkowania, stereo, mono, co tam dusza zapragnie.... ale z tym formatem lofi to nieźle wystartowałeś :lol:, Gdybyś dłuzej był na mp3.wp.pl to kiedyś zamist tych ikonek były słowa graj HI-FI graj LO-FI... moze by nie było nieporozumień... a przy okazji zareklamuję swoje 3 stare kawałki, które tam zalegają :wink: http://pelzak.mp3.wp.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...