Ernidebest Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Siemka! Jakie polecacie urządzenie wielofunkcyjne do 500 zeta ??? mysle o hp, bo chyba da sie kupowac nieoryginalne kardridze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 1 - nie ten dzial ! 2 - radze uzywac szukajki 3 - polecam regulamin ( nawet skrotowy - na samej gorze jest ) 4 - niech mu moderator da % zeby inni sie nauczyli :| 5 - ja dalem dokladnie taki sam temat tylko ze bardziej rozbudowany :| dalem np linki do modeli poszczegolnych, tylko ze ja dalem to w odpowiednim dziale... :| Polecam dzial "Drukarki, skanery, itd" - on do tego sluzy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernidebest Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) wez wyluzuj... kazdy moze sie pomylic z dzialem... co do szukajki nie znalazlem... moze cos zwalilem przy wpisywaniu... Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Ernidebest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A ja nie mialem problemow ze znalezieniem :| Wystarczylo wpisac: "wielofunkcyjne" i jest moj topic : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...=wielofunkcyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...