jacek80 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam!!! Mam takie pytanko....moje pamięci chodza na 225(max) i jak zmniejszam dzielnik tych ze kosci na np.150 to teoretycznie powinny sie one krecic do tej bariery(225mhz) bo u mnie nie chce przekroczyc chyba 181mhz.Prosze o wasze zdanie na ten temat. Jeszcze jedno..to do posiadaczy...czy u was przy przetaktowywaniu spotkaliscie sie z takim komunikatem..nvidia raid (i tu numer) array detected...... Dfi infinity sli a643200@2700 przy pamięciach ustawionych na 133-181mhz i dalej nie chce sie przekrecic,a nie bawiłem sie od 100mhz bo mi sie nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam!!! Mam takie pytanko....moje pamięci chodza na 225(max) i jak zmniejszam dzielnik tych ze kosci na np.150 to teoretycznie powinny sie one krecic do tej bariery(225mhz) bo u mnie nie chce przekroczyc chyba 181mhz.Prosze o wasze zdanie na ten temat. Jeszcze jedno..to do posiadaczy...czy u was przy przetaktowywaniu spotkaliscie sie z takim komunikatem..nvidia raid (i tu numer) array detected...... Dfi infinity sli a643200@2700 przy pamięciach ustawionych na 133-181mhz i dalej nie chce sie przekrecic,a nie bawiłem sie od 100mhz bo mi sie nie chce. zmien alphy, przede wszystkim rp i mal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek80 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 nie bardzo wiem co to jest, a juz na pewno nie wiem gdzie sie to zmienia...????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 nie bardzo wiem co to jest, a juz na pewno nie wiem gdzie sie to zmienia...?????w biosie gdzie ram jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek80 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 w biosie gdzie ram jestu mnie w timing mode wygląda to mniej wiecej tak jak na zdjeciu..i nie bardzo dalej wiem gdzie to jest...i czy to jest ..byłbym wdzieczny za wiecej informacji na ten temat u mnie w timing mode wygląda to mniej wiecej tak jak na zdjeciu..i nie bardzo dalej wiem gdzie to jest...i czy to jest ..byłbym wdzieczny za wiecej informacji na ten temati to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Async latency(MAL) valu i read preamble(RP) value sproboj ustawic Mal na 8 i RP na 9.5 ale przy kazdym dzielniku jest inaczej wiec musisz poprobowac.Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek80 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Async latency(MAL) valu i read preamble(RP) value sproboj ustawic Mal na 8 i RP na 9.5 ale przy kazdym dzielniku jest inaczej wiec musisz poprobowac.Pozdr wielkie dzięki...pomogło....smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...