Allen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 AMD XP 2800+ juz sie ukazal w USA Atrykul o XP2800+ AMD przegoni Intela ale czy dlugo sie na utrzyma na 1szym miejscu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Rozumiem wiec ze albo jestes jakims spolonizowanym japoncem czy tez koreancem albo pierwszy zestaw w Twoim sigu to po prostu dream-machine, zgadza sie? :P Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ale chłopak ma marzenia ale niepowiem przydało by mi sie takie cudo mówie tu o procku i o tym kompie w podpisie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Jak na razie to jest Dream machine, niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Rozumiem wiec ze albo jestes jakims spolonizowanym japoncem czy tez koreancem albo pierwszy zestaw w Twoim sigu to po prostu dream-machine, zgadza sie? :P Pozdr... on juz przecierz go miał chyba z miesiąc temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 AMD XP 2800+ juz sie ukazal w USA Atrykul o XP2800+ AMD przegoni Intela ale czy dlugo sie na utrzyma na 1szym miejscu? XP2800+ jest dostepny w USA od bodajze 2 miesiecy, tylko ze dosc trudno go znalezc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 AMD Athlona XP 2800+ mozna kupic na www.newegg.com, bardzo dobry serwis, zamawialem juz stamtad... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 AMD Athlona XP 2800+ mozna kupic na www.newegg.com, bardzo dobry serwis, zamawialem juz stamtad... poperam serweis bardzo dobry ale z tego co wiem nie sla do polski zreszta do CA tez nie wyslalli znajmemu w USA a on mi wyslal do CA maja jedne z lepszych cen w necie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Allen3, ja podziwiam jak od dołączenia 27 grudnia 2002 dałeś radę napisać 231 postów. To tylko 6 dni! Wracając do AMD XP 2800+ to ciekawe kiedy będzie po 400 zł, bo ja droższych procesorów nie kupuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Jak chcesz kupowac do 400 zeta Bisio to dlugo na niego poczekasz, teraz to 1900+ mozna za tyle nabyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Allen3, to moze zmien ten podpis, bo wyglada, to glupio w tym wypadku, ja naprawde myslalem, ze masz taki sprzet :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Heh tak se na pamiatke zostawilem :) W koncu za jakies dwa lata bedzie mnie na to stac, tak mysle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Allen3, ja podziwiam jak od dołączenia 27 grudnia 2002 dałeś radę napisać 231 postów. To tylko 6 dni! Wracając do AMD XP 2800+ to ciekawe kiedy będzie po 400 zł, bo ja droższych procesorów nie kupuję. primo ... juz 29.12 Allen3 miał 160 postów [drugiego dnia] ;)))) secundo ... ja też nie kupuje proców za wiecej niz 400, szkoda nerwów jak człowiek patrzy na spadające ceny ;) [a na intela to nawet nie patrze ... kumpel od miesiaca ma plyte MSI do P4 , okazyjnie kupił, ale na proc teraz zbiera hihihihi, niedługo bedzie chciał tą plyte sprzedac ;)))))] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Heh tak se na pamiatke zostawilem :) W koncu za jakies dwa lata bedzie mnie na to stac, tak mysleekhm...... ja juz na jednym temacie to skomentowalem......... powiem jedno niektorzy moga cie uznac za super goscia do oc ktory super podkreca a tak na prawde to jest to zdeczka lamerskie to tak jakbym mowil ze mam bmw a tak na prawde jezdzil duzym fiutem akhm(sorki to po sylwku ) fiatem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Jak chcesz kupowac do 400 zeta Bisio to dlugo na niego poczekasz, teraz to 1900+ mozna za tyle nabyc Trochę poczekam ale myślę, że bez przesady, zresztą obecny całkiem mi na razie wystarcza. 400 zł za procek to wg mnie optymalna cena - erio jak widzę myśli podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jak chcesz kupowac do 400 zeta Bisio to dlugo na niego poczekasz, teraz to 1900+ mozna za tyle nabyc 2000+ 0,13um kosztuje bodajze 370. Tez nigdy nie dalem za procek wiecej niz 400-500 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Kat, a gdzie widziałeś te 2000+ 0.13 ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 i teraz sie zdolowalem, bo ja za swojego AthlonaXp 1800+ dawalem w wakacje 560PLN :(( (dobrze, ze chociaz jeszcze dziala ;-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...