Skocz do zawartości
Allen

XP 2800+ juz w sprzedazy

Rekomendowane odpowiedzi

AMD Athlona XP 2800+ mozna kupic na www.newegg.com, bardzo dobry serwis, zamawialem juz stamtad...

poperam serweis bardzo dobry ale z tego co wiem nie sla do polski zreszta do CA tez nie wyslalli znajmemu w USA a on mi wyslal do CA maja jedne z lepszych cen w necie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allen3, ja podziwiam jak od dołączenia 27 grudnia 2002 dałeś radę napisać 231 postów. To tylko 6 dni!

Wracając do AMD XP 2800+ to ciekawe kiedy będzie po 400 zł, bo ja droższych procesorów nie kupuję.

primo ... juz 29.12 Allen3 miał 160 postów [drugiego dnia] ;))))

secundo ... ja też nie kupuje proców za wiecej niz 400, szkoda nerwów jak człowiek patrzy na spadające ceny ;)

[a na intela to nawet nie patrze ... kumpel od miesiaca ma plyte MSI do P4 , okazyjnie kupił, ale na proc teraz zbiera hihihihi, niedługo bedzie chciał tą plyte sprzedac ;)))))]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh tak se na pamiatke zostawilem :)  W koncu za jakies dwa lata bedzie mnie na to stac, tak mysle

ekhm...... ja juz na jednym temacie to skomentowalem.........

powiem jedno

niektorzy moga cie uznac za super goscia do oc ktory super podkreca

a tak na prawde to jest to zdeczka lamerskie

to tak jakbym mowil ze mam bmw a tak na prawde jezdzil duzym fiutem akhm(sorki to po sylwku ) fiatem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz kupowac do 400 zeta Bisio to dlugo na niego poczekasz, teraz to 1900+ mozna za tyle nabyc

Trochę poczekam ale myślę, że bez przesady, zresztą obecny całkiem mi na razie wystarcza. 400 zł za procek to wg mnie optymalna cena - erio jak widzę myśli podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...