Aln Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Dlaczego nie może mi nic znaleźć w DC++?? A może jest jakiś inny sposób szukania? Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Aln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Bo pewnie ustawiłeś, że jesteś aktywny a jesteś w sieci? Jeśli tak to przestaw się na pasywny, zrestartuj DC i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Bo pewnie ustawiłeś, że jesteś aktywny a jesteś w sieci? Jeśli tak to przestaw się na pasywny, zrestartuj DC i sprawdź. Ok fajnie działa lepiej ale dalej nic nie znajduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Wyłącz Firewalla windowsowskiego. Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wyłącz Firewalla windowsowskiego. no wiecie co wyszukuje mi tylko jeden plik notatnika i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Masz coś na 100% z tym passive/active albo firewall. Jak jestes active to wpisz IP port pozostaw pusty. Jak passive to ustaw i ok. Po wszystkim reset dc oczywiscie. A jak nei to blokuje firewall DC++ i nie poszukaszz za dużo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Masz coś na 100% z tym passive/active albo firewall. Jak jestes active to wpisz IP port pozostaw pusty. Jak passive to ustaw i ok. Po wszystkim reset dc oczywiscie. A jak nei to blokuje firewall DC++ i nie poszukaszz za dużo :PA jak mam firewala u administratora to będzie ten sam problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no wiecie co wyszukuje mi tylko jeden plik notatnika i koniec Połącz się z hubem na którym nie trzeba być zarejestrowanym by szukać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Np. Tarnow dc, hustria któraś...No jak jesteś w lanie to możesz miec porty u adma zablokowane :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ok już mi znajduje i wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...