eragonek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Mam trochę nietypowe pytanie. Jak można się nauczyć gwizdać na palcach?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 hehe chuck noris robi to tak wkjłada do buzi i dmucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja się serio pytam ;] to jest jedna z niewielu sztuk których nie opanowałem :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja to robie tak: Kciuk + wskazujacy lewej reki (ale jest mankut, wiec probuj prawa ;)) wkladasz do ust tak, zeby wywinac czubek jezyka do gory (jakby go zlozyc), palce trzymasz lekko zlaczone (trzeba wyczuc) i dmuchasz lekko naprezajac jezyk :] Trzeba troche popraktykowac i wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja to robie tak: Kciuk + wskazujacy lewej reki (ale jest mankut, wiec probuj prawa ;)) wkladasz do ust tak, zeby wywinac czubek jezyka do gory (jakby go zlozyc), palce trzymasz lekko zlaczone (trzeba wyczuc) i dmuchasz lekko naprezajac jezyk :] Trzeba troche popraktykowac i wyjdzie... Dzięki będę próbował. Jak macie jeszcze jakieś rady to piszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 obejrzyj Hitcha :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Mam trochę nietypowe pytanie. Jak można się nauczyć gwizdać na palcach?? :blink: To proste. Wystarczy wydlubac w palcu podluzny otwor a w paznokciu dziurke - mozesz wzorowac sie na fujarce ludowej, chociaz jesli zerzniesz wzor z gwizdka pilkarskiego to tez powinno dzialac. Nastepnie wkladasz palca do ust, dmuchasz i wydobedzie sie gwizd. Tak sie zastanawiam, jakie sztuki OPANOWALES, ze piszesz, ze to jedna z niewielu, ktorych nie opanowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 obejrzyj Hitcha :] No właśnie dlatego chce się nauczyć :P sialala bardzo śmieszne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 jakos mi nie wychodzi. moze mam za krotki jezyk :P moze sa jakies inne metody? niektorzy portafia gwizdac na jednym palcu? jak? (i nie jest to chuck norris ani wydlubany palec :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Ja nie mam języka. Może wie ktoś, jak wtedy gwizać :lol: Edytowane 1 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja gwizdam na palcach u nóg, Chuck Noris może się schować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja gwizdam na palcach u nóg, Chuck Noris może się schować :D Ja tu mam poważny problem a wy se jaja robicie :sad: :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja tu mam poważny problem a wy se jaja robicie :sad: :-P Daj Ci panie Boze same takie powazne problemy w przyszlosci. Gimnazjum? Czy nadal podstawowka? Jak mozna sobie nie robic jaj z takiego tematu? Kumpli, ktorzy umieja gwizdac na palcach nie masz? To zapytaj ojca/dziadka. A poza tym gowniarze gwizdzacych na palcach (jak wiadomo taki gwizd jest znacznie glosniejszy niz zwykly) to bym na pal nabijal i skazywal na powolne konanie. Chyba, ze to mecz i kibice - wtedy bylbym wyrozumialy. Tylko wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Temat do kasacji ! Edytowane 13 Lutego 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...