t0mster Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Czy oplaca sie robic osobna partycja na SWAP majac 1gb ramu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam. Mogę napisać że winda niezależnie od ilości RAM potrzebuje swap'a do czego niewiem. :? W moim sysie założyłem stały swap na partycji gdzie leży winda i jest ok. Robiłem eksperymenty z różnymi partycjami na dysku, nie zauważyłem jakiś anomalii. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 witam nie jest to bezwzglednie konieczne ( sa tu uzytkownicy ktozy nie maja pagefile .sys ) ale nie jest to polecane i przy dyskach tak duzych jak teraz i takim tanim ramie lepiej zostawic w spokoju ten p-lik bo mozesz nie uruchomic niektorych aplikacji ( majac nawet 4 GB RAMu ) nie jest to " przypadlosc" tylko windy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...