Argennto Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82242491 Co jest dlaczego ten proc podskoczył aż do tylu .. ?? ja za swojego Bartona zapłaciłem 330 zł .. !! procki na platformę Socket A drożeją .. ?? Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Argennto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 za takie proce sie placi >> potrafia isc na freonie, kaskadzie czy innym wynalazku nawet powyzej 3GHz a na wodnym czy AC HeatPipe 2,5-2,7GHz robia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 niech sie kreci nawet na 4ghz - 350 zl ( ?) to stanowczo za duzo jak za stary procek - no coz jeleni jak widac nie brakuje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Ten Proc na powietrznym kręci się max 2400 Mhz . .Wiem bo miałem praktycznie identyczny .. i wydaje mi się że jelenie tam nie licytują .. Z tego co zauważyłem Bartony też sporo podrożały ostatnio Dobry Barton M poszedł za 460 zł !! .. Być może dlatego że nówki sztuki w sklepach na Socket A są już niedostępne .. i może też dlatego że proce na 939 wcale nie są aż taką rewolucją , żeby każdy wymieniał swoją platformę ( T-Bred z zegarem 2400 Mhz to bardzo przyzwoity proc wydajnością przewyższający nawet P4 3.0 Ghz zależy od aplikacji ) .. Ostatnio Platforma Socket A była najbardziej opłacalna na rynku pod względem wydajność \ Cena .. Teraz już chyba nie Komplecik Dobry ABIT + Dobrze kręcący się Barton M to wydatek ok 650-700 zł .. za tą cenę można kupić venice 3000+ plus trochę gorsza płyta .. Sam sie zastanawiałem nad przesiadką ale teraz to już nie wiem .. 3 Ghz na procesorze z dobrej serii przy freonie to maximum a zarazem standard .. bo podejrzewam że mój proc na FC też bez problemu by osiągnął barierę 3 GHZ !! Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Argennto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Ten Proc na powietrznym kręci się max 2400 Mhz . .Wiem bo miałem praktycznie identyczny .. Co ty nie powiesz ale lol jak byś nie widział to tam jest napięcie 1,7v jak na ac to nie jest takie hardcore .. i coś mi się zdaje że ten kto to sprzedaje to jakaś lama .. bo w biosie nawet nie ma uaktywnionej funkcji cpu interface i przy fsb 200 na mostku ma 1,7v a wystarczy spokojnie 1,5. Edytowane 31 Stycznia 2006 przez qura16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...