Skocz do zawartości
Argennto

Strasznie Drogi A_xp !

Rekomendowane odpowiedzi

Ten Proc na powietrznym kręci się max 2400 Mhz . .Wiem bo miałem praktycznie identyczny .. i wydaje mi się że jelenie tam nie licytują .. Z tego co zauważyłem Bartony też sporo podrożały ostatnio Dobry Barton M poszedł za 460 zł !! .. Być może dlatego że nówki sztuki w sklepach na Socket A są już niedostępne .. i może też dlatego że proce na 939 wcale nie są aż taką rewolucją , żeby każdy wymieniał swoją platformę ( T-Bred z zegarem 2400 Mhz to bardzo przyzwoity proc wydajnością przewyższający nawet P4 3.0 Ghz zależy od aplikacji ) .. Ostatnio Platforma Socket A była najbardziej opłacalna na rynku pod względem wydajność \ Cena .. Teraz już chyba nie

Komplecik Dobry ABIT + Dobrze kręcący się Barton M to wydatek ok 650-700 zł .. za tą cenę można kupić venice 3000+ plus trochę gorsza płyta .. Sam sie zastanawiałem nad przesiadką ale teraz to już nie wiem ..

3 Ghz na procesorze z dobrej serii przy freonie to maximum a zarazem standard .. bo podejrzewam że mój proc na FC też bez problemu by osiągnął barierę 3 GHZ !!

Edytowane przez Argennto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Proc na powietrznym kręci się max 2400 Mhz . .Wiem bo miałem praktycznie identyczny ..

Co ty nie powiesz ale lol jak byś nie widział to tam jest napięcie 1,7v jak na ac to nie jest takie hardcore ..

i coś mi się zdaje że ten kto to sprzedaje to jakaś lama .. bo w biosie nawet nie ma uaktywnionej funkcji cpu interface

i przy fsb 200 na mostku ma 1,7v a wystarczy spokojnie 1,5.

Edytowane przez qura16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...