Szmugler Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zastanawiam się na co się lepiej zdecydować: MX310 czy może tego Vipera brać ? Zastosowanie głównie do gier typu FPS i Third Person oraz do codziennej pracy na kompie (chodzi mi o wygodę i dokładność) bo moja obecna mysz to złom za 50zł (kursor co jakiś czas wariuje). Cena w granicach 130-150 zł. A może coś innego proponujecie w tej cenie ? Z góry dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Po testach proponowałbym nową myszkę coolteka a z tych dwóch to MX3100 bo razer ma akceleracje wsteczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmugler Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 No właśnie, co do tego Cooltek`a. Przeczytałem test, no i jestem zaintrygowany tą myszą. Jest naprawdę interesująca. A może ktoś z Was już jej używa ?? Opinii nigdy za wiele :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) tutaj opinia posiadacza tego Cooltek'a http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=53972&st=1410# oraz ogolnie polecam tamten temat do rozmow o myszkach ;) jezeli by wybierac z tych dwoch to wybralbym MX310, tak jak pisze Szmugler, Viper ma akceleracje wsteczna. W cenie ponizej 100 zl polecam a4tech X718. Wszystko znajdziesz w temacie podanym przeze mnie ;) Edytowane 1 Lutego 2006 przez Brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...