Skocz do zawartości
Macio19

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Co sie rzucasz, tez mam jutro egzamin... ;)

Odnosnie tektu z praca - rozumiem, ze jak pojde do pracy to juz nie musze szanowac wlasncyh pieniedzy i moge dawac z siebie zdzierac gdzie popadnie? <_<

to jak macie examy to co na forum robicie :P??

sam dzisiaj mialem egzamin :D

a wakacje z moim Kotkiem juz planujemy od wrzesnia :D

na pewno nad morze, chyba w polsce (Miedzyzdroje)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy tak psioczą, że temat zawcześnie a mi się chyba właśnie zaczeły wakacje dzisiaj :) I jakby WKU niebyło mną zainteresowane to potrwają do października (bo tak łatwo mój wydział się mnie nie pozbędzie)

Planów specjalnych niemam bo nieplanowałem tak wczesnych wakacji, ale za robotą trzeba będzie się rozejrzeć.

Prawie 8 miechów - kurde troszke dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja miałem jechać do pracy na 4 miechy (od czerwca do pażdziernika) na Cypr, lecz kobieta zaczeła trochę

marudzić i zrezygnowałem. :? :wink:

Nie jedź do pracy na Cypr :!: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies zle doswiadczenia?

Mój ojciec swojego czasu pracował na cyprze prawie 4 miesiące. Praca ciężka, pieniądze marne, życie drogie, ludzie leniwi, chamscy. Ogólnie dno jeżeli chodzi o pracę. Nie opłaca się tam jechać pod żadnym względem, nawet na wakacje, chyba że ma się duuużo kasy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi