::snoopy:: Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Może być, tylko biore kompa ze sobą, chyba że rodzinka z USA ma jakiegoś laptopa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 hahaha cały balast będziesz taszczyć ?? haha "przez dzielnice USA biegnie snoopy z kompem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 a ja jade do kanady prawie na cale trzy miechy i juz sie doczekac nie moge ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Co sie rzucasz, tez mam jutro egzamin... ;) Odnosnie tektu z praca - rozumiem, ze jak pojde do pracy to juz nie musze szanowac wlasncyh pieniedzy i moge dawac z siebie zdzierac gdzie popadnie? <_< to jak macie examy to co na forum robicie :P?? sam dzisiaj mialem egzamin :D a wakacje z moim Kotkiem juz planujemy od wrzesnia :D na pewno nad morze, chyba w polsce (Miedzyzdroje) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 A ja miałem jechać do pracy na 4 miechy (od czerwca do pażdziernika) na Cypr, lecz kobieta zaczeła trochę marudzić i zrezygnowałem. :? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 No może ja do Szwecji pojadę na miecha to na drobne wydatki mi starczy haha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja może pojade do Irlandi aby żebrać kase na nowego kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ig00rek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Wszyscy tak psioczą, że temat zawcześnie a mi się chyba właśnie zaczeły wakacje dzisiaj :) I jakby WKU niebyło mną zainteresowane to potrwają do października (bo tak łatwo mój wydział się mnie nie pozbędzie) Planów specjalnych niemam bo nieplanowałem tak wczesnych wakacji, ale za robotą trzeba będzie się rozejrzeć. Prawie 8 miechów - kurde troszke dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 A ja miałem jechać do pracy na 4 miechy (od czerwca do pażdziernika) na Cypr, lecz kobieta zaczeła trochę marudzić i zrezygnowałem. :? :wink: Nie jedź do pracy na Cypr :!: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jakies zle doswiadczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Tez odradzam Cypr, wiem z pewnych zrodel, ze jedynie czego sie dorobisz to opalenizna.... USA, Irlandia, GB, Kanada - tu warto jechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jakies zle doswiadczenia? Mój ojciec swojego czasu pracował na cyprze prawie 4 miesiące. Praca ciężka, pieniądze marne, życie drogie, ludzie leniwi, chamscy. Ogólnie dno jeżeli chodzi o pracę. Nie opłaca się tam jechać pod żadnym względem, nawet na wakacje, chyba że ma się duuużo kasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...