Iczka Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Hej chłopcy! Szukam programu do "tworzenia muzyki" na zasadzie układania nut na pięciolinii, a potem klikaniu play i odsłuchiwaniu efektu ;) Kiedyś miałam taki program na mojej starej amidze... :) Niestety póki co moje poszukiwania są bezowocne i Wy jesteście moją ostatnią nadzieją. Z góry dziękuję za wszelką pomoc! Pozdrawiam Iczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Guitar pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Fajny i w sumie wszystko gra ale... wydaje mi się, że mogę tam wykrozystać tlyko jedną pięciolinie a ja potrzebowałabym 4 jednocześnie ( partia dla chóru ) Hmm... Dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Skozystaj z jakiegos Trackera, tam tez nuty wprowadzasz (pieciolinie zastepuje ci sciezka) Fajny jest OpenMPT, Renoise. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Oto jeden z programików, niestety płatny (nie wiem na co pozwala demo): http://www.sibelius.com/products/sibelius/ A tutaj jego małe kompendium po polsku: http://www.sibelius.awans.net/ Niestety tylko tyle mogłem zrobić ;) PS: A może poszukaj jakiś wirtualnych instrumentów midi? Wiele z nich umożliwia zapis nutowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=MareK=- Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 O ile mi dobrze wiadomo to Rosegarden w linuxie jest calkiem przyzwoity ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Dzięki!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...