radomek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Moge dodac ze w standardowych ustawieniach nie przekracza 50 C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Nikt mi nie pomoze :(, to inaczej jaka moze byc max temp. w kartach graficznych zeby sie nie spalily??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Temp wystarczy taka zeby sie karta nie wieszala, a jak bedzie za duza to karta dlugo nie pozyje(ale i tak sie nacieszysz z niej wystarczajaco) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 creative gf2mx byl bez radiatora i dzialal bez oc na temp 80C i bylo dobrze moj fabrycznei amial ok 40c teraz po max oc (patrz niezej) ma 42C na noc wylaczam wentyl (mimo ze mam v-mod) i karta rozgrzewa sie do 67C (na filmach sie nie wiesza a jaka cisza) oczywiscie przy odpaleniu gier stoi ale wentylek na 7V i chodzi cicho i sie gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Moja karta (wiem,wiem, do wymiany :)) ma tylko radiator w standardzie i na normalnych ustawieniach grzeje sie (nawet w windowsie) tak ze nie da sie jej dotknac z drugiej strony chipsetu :D po dodaniu wentylka od p90 temp. jest w miare znosna,przy o/c nie zmienia sie ale tez wylaczam jak nie gram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 chmyy taka temperatura bez podkrecania to troszke dziwne temp taka zeby ci sie krzaki ni robily a ty czym te temp mierzyles tylko nie mow ze termometrm bo to blad chip i tak zawsze bedzie cieplejszy od radiatora;) A ajk podkrecasz to wiadomo temp idzie w gore i to ostro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 W moim asusie jest wiatraczek i mam program ktory monitoruj temperature, napiecie i cos jeszcze(ale nie wiem co :?: ) oraz predkosc obrotow wiatraka. Ten program to smart doctor i wlasnie chce podkrcic bo program tez mam asusa na plycie do podkrecania ale sie balem ze spale!!! Dzieki wszystkim za pomoc teraz bede mogl podkrecic bez obaw :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...